Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj já jsem tady prvě tak nevím jak na to ale moc by mě zajímalo něco kolen IVF před týdnem jsem začala s tím programem a mám celkem strach jaké to bude poradí mě někdo?
IVF = in vitro fertilisation spociva ve vlozeni nekolikadenniho embrya primo do delohy, k oplozeni dojde mimo telo matky tzv. ve zkumavce.
Je to slozita metoda a je tezke shrnout vsechny detaily. Zadej si IVF do vyhledavani a najdes mraky informaci. Ivana.
Děkuji za reakci já v celku vím co to znamená ale víc mě zajímalo co dělat a jak tomu ještě víc pomoct když už jsem v tom programu začala jsem užívat prášky Provera a mám po nich bolestli v podbříšku a výtok kde zjistím jestli je to normální.
Děkuji za reakci já v celku vím co to znamená ale víc mě zajímalo co dělat a jak tomu ještě víc pomoct když už jsem v tom programu začala jsem užívat prášky Provera a mám po nich bolestli v podbříšku a výtok kde zjistím jestli je to normální.