Kdy na další prohlídce s mimi?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.7.20 16:56

Kdy na další prohlídce s mimi

Dobry den Maminky.
Chtěla bych se zeptat jestli víte jak to funguje…v nedeli jsme prisli z porodnici a hned utery jsem byla s mimi na první prohlídce ale neřekli nám kdy na další kontrolu a já myslela že to píšou v tom očkovací průkazku a teď nevím kdy máme jit na další kontrolu..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6623
29.7.20 17:03

Zavolej pediatrovi určitě ti to řekne. S dcerou jsem chodila ze začátku co týden, pak jednou měsíčně. Nevím jak to mají jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
29.7.20 17:12

Šla jsem pak za dva týdny. Ale koukám že to má každý pediatr jinak… Určitě tam zavolej.

• Citovat
  • Upravit
37125
29.7.20 17:37

My byli jak je to v prukazce. Po příchodu z porodnice, ve 14 dnech, 6 tydnech, 3 mesicich, 4 mesicich, pul roce. Dr mi na kazde navsteve vdycky dala termin dalsi prohlidky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.7.20 17:48
@Anonymní píše:
Dobry den Maminky.
Chtěla bych se zeptat jestli víte jak to funguje…v nedeli jsme prisli z porodnici a hned utery jsem byla s mimi na první prohlídce ale neřekli nám kdy na další kontrolu a já myslela že to píšou v tom očkovací průkazku a teď nevím kdy máme jit na další kontrolu..

Zavolej, to je nejjednodušší.. Vesměs se dělá kontrola, jak mrne pustí z porodky, pak za 14 dni.. Ale někde chtějí co týden..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.20 17:50

@Kriss Tina v prukazce taky mame tau napsane ale termin nam nedal..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure