Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zavolej pediatrovi určitě ti to řekne. S dcerou jsem chodila ze začátku co týden, pak jednou měsíčně. Nevím jak to mají jinde.
Šla jsem pak za dva týdny. Ale koukám že to má každý pediatr jinak… Určitě tam zavolej.
My byli jak je to v prukazce. Po příchodu z porodnice, ve 14 dnech, 6 tydnech, 3 mesicich, 4 mesicich, pul roce. Dr mi na kazde navsteve vdycky dala termin dalsi prohlidky.
@Anonymní píše:
Dobry den Maminky.
Chtěla bych se zeptat jestli víte jak to funguje…v nedeli jsme prisli z porodnici a hned utery jsem byla s mimi na první prohlídce ale neřekli nám kdy na další kontrolu a já myslela že to píšou v tom očkovací průkazku a teď nevím kdy máme jit na další kontrolu..
Zavolej, to je nejjednodušší.. Vesměs se dělá kontrola, jak mrne pustí z porodky, pak za 14 dni.. Ale někde chtějí co týden..
Dobry den Maminky.
Chtěla bych se zeptat jestli víte jak to funguje…v nedeli jsme prisli z porodnici a hned utery jsem byla s mimi na první prohlídce ale neřekli nám kdy na další kontrolu a já myslela že to píšou v tom očkovací průkazku a teď nevím kdy máme jit na další kontrolu..