Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, zda byl někdo na 1. screeningu v Brně cca v termínu 11+3 tt. Je to hodně brzo na 1. screening?
Jsem tam objednaná na 22.6. - dle poslední MS bych v tu dobu měla být 11+6, dle dnešního UTZ 11+3 tt (dr. nešlo miminko přesně změřit, prý bylo špatně natočené). Sestřička byla při objednávání lehce nepříjemná, miminko v tu dobu prý může být ještě moc malé. V týdnu na to jsme na plánované dovolené, bohužel to blbě vyšlo a nemůžu se tam objednat, ten další týden už by zase bylo asi pozdě.
Ptala jsem se už na koníkovi a žádná reakce:(
Děkuji za případné odpovědi
Tak to chtělo řešit se sestřičkou. Jinak poslední MS v tom nehraje roli. Důležitá je velikost podle utz.
Byla jsem take v brne, zhruba ve stejnem tydnu jako ty, take jsem mela strach jestli nepujdu moc brzo, a vsechno bylo hezky videt tak nestresuj, dej si neco dobreho a bud v pohode miminku to skodi. Preji klidne tehotenstvi.
Nebylo by pozdě ani 13+3.
Ale zkusila bych jít 11+3, mimino by mělo mít aspoň 5cm. Když to nepůjde, pozvou tě na později.
Ja byla v Brne, podle MS dokonce 11+2 a dr mi rikal, ze uvidime, zda to pujde vse videt…ale krasne vse slo videt (miminko podle utz bylo o 4 dny vetsi)
jinak by si te popripade pozvali sami na pozdeji
bud v klidu, at je vse v poradku ![]()