Kdy odjet do prodnice - druhorodička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
21.12.07 18:33

Ahojky,tak já bych taky jela raději dřív než pozdě:o)…První porod byl celou noc doma+celý den v porodnici…fakt dlouhý a pomalý…
Podruhé mi zaplaťpánbůh praskla voda,takže jsme se v klidu vypravili a jeli (bolesti skoro žádné),přijali mě na rizikové cca ve 20hod,že když se to přes noc nerozběhne,tak ráno vyvolání..Pořád nic,četla jsem si tam a psala sms a volala atd,ale najednou kolem 01-01.30 hod začaly z ničeho nic kontrakce,během 15min byly po minutě,max.2min…sotva jsem došla se sestřičkou zpět na příjem,tam jsem všechny předběhla,ani nevim,co jsem tam vyplňovala…každopádně na porodní sály mě přijaly kolem 02.15 a za půl hodiny byl malej na světě…taťka doslova a do písmene doběhl,když jsem začínala tlačit a za 5min bylo po všem…
papa T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
22.12.07 15:43

Ahoj,

mě u druhého děcka vzbudily až „kontrakce“ (moc jsem je necítila) po 5 minutách. Dala jsem si hoďku vanu (jestli to nepřejde), pak jsem vzbudila manžela, dala mu půl hodiny na vypravení se a šli jsme. Pěšky to bylo asi 40 minut. Kluk se narodil do hodiny po příchodu. Ber to dle svého citu, podle cizích popisů to naplánovat nejde. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
22.12.07 16:20

taky jsem zvedava jak to vyresim.pac auto nemame budu muset zavolat znamemu nebo kamosce a to maji k nam oba tak pul hodky,jeste budu muset sehnat hlidani pro malou protoze tady nemame zadne babicky tak bud si ji vezme tata nebo kamoska nebo s ni bude muset zustat manzel.jen bych byla rada kdyby to bylo pres den abych nemusela nikoho budit :lol: u natali mi praskla voda bez bolesti a jeli jsme hned ale cekala jsem pak pul dne a nakonec mi dali vyvoolavacku protoze vody uz bylo malo amale hrozilo uduseni.a na svete byla do 2 hodin.takze jsem fakt zvedava jak to pujde ted.pocitam s tim nez nekoho zavolame a pak dojedeme do porodnice tak 1.5 hodky.takze nejspis pujdu hned kdyz se bude dit neco podezrele :lol: popravde bych vubec nebyla proti takovemu porodu jako byl ten prvni :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.12.07 11:51

Tak já začínám řešit podobnou situaci a celé se mi to nějak komplikuje:-( a začínám být nervozní:-(
První porod byl dlouhý,závěr rychlí bez komplikací,do porodnice jsem jela v 6 ráno a malá byla v 15:00 venku. Horší je, že jsemneměla s ní žádné poslíčky nebo jiné příznaky porodu a rodila rovnou a na termín.
Ted jsem 36 týden a už dva dny mám stah za stahem,začala odcházet hlenová zátka,ale pravidelnost stahu není:-( mám v tom krapet hokej:-(,protože při prvním porodu mě kontrakce vůbec až do konce nebolele jen ty tři poslední při talčení,tak mám obavu,abych to vůbec poznala, jsem z toho už krapet mimo,horší než první těhu:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
2.1.08 11:22

Pett , já mám sice jenom jedno dítko, ale moc dobře si dovedu představit to Tvoje poslíčkování, měla jsem kontrakce třeba i 5 hodin, po 5-10 minutách každou chvíli, už měsíc před porodem…a byly docela drsný, prakticky jako pak ty porodní…ale že rodím opravdu jsem poznala téměř okamžitě, protože se mi najednou při kontrakci začlo chvět celý tělo a kvalitativně to bylo úplně jiný…a 100%pravidelný hodinu a půl…ty časy budou určo jiný u druhýho porodu, ale s poslíčkama to určitě nespleteš… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
2.1.08 11:26

no ja se treba docela obavam jak to poznam pac jsem poprve nemela ani zadne poslicky ani zadne kontrakce dokud mi nedali injekci takze …uvidime.nejak to urco vsechny zvladnem.a radsi jet do porodnice driv nez pozde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí