Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jsem s malym v nemocnici, chytl rotaviry. Chytla jsem to od nej. Prujem, zvraceni, musela jsem ho nechat u postylce a litat na wc.Po hodine se mi ulevilo.Mam zustat a verit, ze uz bude lip nebo se radsi vystridat s manzelem, aby byl s malym v nemocnici? Tot otazka.Jak rychly prubeh jste mely vy?
Syn tri dny, ja dva ale dalsich nekolik jsem byla nepouzitelna.
Nastesti se mi to projevilo az byly deti zdrave…
Vydrz a uvidis, zbytecne aby chytil i manzel… Kdyz ti bude hodne blbe, vystridat se muzete vzdycky…
My jsme po třech dnech skončily v nemocnici, malé byly 2 a byly jsme tam určitě týden. Já to měla tak 3 dny a zbytek rodiny, kolem 2 nebo 3 dní…
Taky jsem chytla do malé, u mě trvání zhruba 3 dny. Pokud ti to už polevilo, neměnila bych se s manželem. Chytl by to pravděpodobně taky. Brzké uzdravení. ![]()
Dcera taky chytla rotaviry, zvracela snad každých 15min. celou noc, průjem taky hrůze. V nemocnici jsem s ní byla 4 dny, 2 dny prospala téměř celé v kuse na kapačkách. Když nás pouštěli, měla ještě průjem. Byli jsme na infekčním a tam jsme se měnit s manželem nemohli. Ať jste brzy doma ![]()
Měli jsme rotaviry celá rodina, zvládli jsme to dokonalou péčí doma bez nemocnice, dcera rok a půl, syn 3,5. Nejhorší byl první týden, jinak doma jsme byli dohromady 3 týdny. ![]()
Tak jsme se vymenili.Ted uz jsme doma.Maly je uplne v pohode, ale me je silene.Snad to brzy polevi.Diky vsem za reakce.