Kdy přestane slintat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mufina
5.12.14 14:55

Nejstarší slintala dlouho, začala tak ve 3 měsících (první zub měla v 8) a přestala až tak ve 2,5 letech. Za den padly klidně 3-4 trika, slinták jsem nedávala, je to divočák akorát by se někde oběsila. Syn slintal jenom jako miminko, nepamatuju si přesně kdy přestal, ale určitě v 1,5 roce už neslintal. Nejmladší slintá taky od těch 3 měsíců, zuby zatím nikde :)

• Citovat
  • Upravit
16986
5.12.14 16:32
@Emilie píše:
Nepotěším tě. Je to asi týden, co jsem skoro pětiletému venku utírala pusu právě s „upozorněním“ neslintej…

dik za uklidneni. Malymu jsou 3 roky a 4 mesice a ja uz z toho kvetu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
5.12.14 21:52

Nám je 14 měsicu a triček na den máme minimálně 3…hrozny..taky z toho už šilim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10837
5.12.14 22:58

Hm, malému je 19M a byly doby (ještě okolo roka určitě), kdy jsme měnili slinták (bryndák, měli jsme jich asi 60, běžný slinták nestačil) klidně co 15 min. a tak 2-3× denně i tričko. :roll: Teď už má prořezané skoro všechny zuby, chybí jen poslední stoličky, tak se to už docela výrazně zmírnilo. Slintá už jen trochu (stačí nám většinou běžnej slinták na několik hodin), ale pokud má dudlík, slintá pořád tak strašně jako dřív. To samé při rýmě. Taky když se na něco hodně soustředí, tak občas pustí pěkné švihadlo. :roll: :lol: Uzdičku by měl mít normální, tím to u nás nebude. Reflux měl teda silný, je pravda, že se to výrazněji upravilo až kolem toho roku, tak asi souvislost mít mohlo. Ale mám podezření na zvětšenou nosní mandli, on totiž téměř pořád dýchá pusou, má ji furt otevřenou, v noci chrápe a chytne se ho každá rýma - takže výhledově se s ním chystám na ORL. Ale ptala jsem se taky doktorky a ta říkala, že má i dost starší děti, které pořád slintají, že v pohodě a že to rozhodně není známka nějakého postižení (což mě osobně do té doby ani nenapadlo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí