Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Dara90 Mohu být teprve 7-8 dpo pokud tedy byla během styku ovulace neboli ješte neměšká. Trocha mě mate že "čárku vidět* jen na jedné fotce
@Michelle_M Šance je velmi nízká, ale ne nemožná. A pokud by čárka zesílila tak očividně to možné bude i když spíše jako zazeak
@Anonymní píše:
@Michelle_M Šance je velmi nízká, ale ne nemožná. A pokud by čárka zesílila tak očividně to možné bude i když spíše jako zazeak
Tak počkej, jestli ti vynechá menstruace, nechápu co pořád řešíš. Když přijde, tak hurá nemusíš žádný testy dělat ![]()
@Michelle_M píše:
Přes tři ochrany nemůžeš otěhotnět.
A ja si rikala, ze uz je to snad jen blba shoda nahod a ona je to ta sama
ach boze
Nesoulož. Nejsi na to zralá.
Chtěla jsem to napsat už ráno, ale raději jsem si sedla na ruce, abych nebyla zlá.
Teď už musím.
NEJSI TĚHOTNÁ!!!
A i kdybys náhodou - přes 3 ochrany - těhotná byla, tak ti to test po 7 dnech neukáže. Ani po 8, ani po 9, ani po 10 dnech…
@Anonymní píše:
Ale tam žádná čárka přece NENÍ!!!
Testy prováděj pravidelně každý den po dobu jednoho roku, to by mohlo stačit
@evulinda79 To zase ně. Udělala jsem dnes ráno test. Pouhým okem negativní ale na fotce, tedy když ji upravím tak tam cosi je. 🤦♀️
@Anonymní píše:
@evulinda79 To zase ně. Udělala jsem dnes ráno test. Pouhým okem negativní ale na fotce, tedy když ji upravím tak tam cosi je. 🤦♀️
Pokud bys byla těhotná není třeba test upravovat.. ![]()
@Anonymní píše:
Proč to fotíš a upravuješ? To vytáhne rysku vždycky ![]()
Dnes jsem si udělala test dr Max. Na pár vteřin při namočení testu se ukázala druhá slabá čárka která následně zmizela ale já jsem cosi viděla i když čárka to zatím asi není. Myslíte že můžu udělat zítra další test, tedy ukázal mi zítra test něco? nebo počkat do neděle?