Pomalejší růst hcg

21
17.3.23 17:49

Pomalejsi rust hcg

Ahoj, prosim o radu. Hcg minulou stredu 243, patek 404, tento tyden v utery 1502 a dnes v patek 2029. Dnes na UZ uz bylo videt gestacni i zloutkovy vacek a taky srdicko. Za to jsem moc rada, jelikoz puvodne bylo podezreni na mimodelozni. Ale trosku mne zneklidnuje ten nizsi narust mezi uterkem a patkem. Na druhou stranu jsem cestla, ze hodnota mezi 1200 a 6000 se zdvojnasobuje kazdych 76-92 hodin. Myslite, ze je ten narust v pohode? Nemate nekdo zkusenost? Dle cyklu bych mela byt 6+4, ale dle toho hcg a UZ si lekarka mysli, ze je to mladsi tehotenstvi. Moc dekuji. Nesnasim dostat vysledky v patek odpoledne, pak je cely vikend na premysleni. 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
841
17.3.23 18:07

Pokud je mimčo tam kde má být, srdíčko bije tak určitě žádné HCG neřeš!. Věř, že je všechno v pořádku a brzy budeš chovat krasne zdravé mimčo. :srdce: A mladší být klidně může, ale to by nebylo srdíčko. :think:
Zbytečné se nenervuj :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
17.3.23 18:27
@Tulipan30 píše:
Pokud je mimčo tam kde má být, srdíčko bije tak určitě žádné HCG neřeš!. Věř, že je všechno v pořádku a brzy budeš chovat krasne zdravé mimčo. :srdce: A mladší být klidně může, ale to by nebylo srdíčko. :think:
Zbytečné se nenervuj :srdce:

Přesně tak, jak už je vidět to, co píšeš na ultrazvuku, tak se HCG přestává sledovat, protože vypovidajici je ten ultrazvuk. Hodně štěstí! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
21
17.3.23 18:31

Moc vam dekuji. A myslite, ze ten pomalejsi narust hcg je v pohode?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
17.3.23 18:34

HCG je jakž takž ukazatel, kdy je na utz vidět ještě houby. Pak už je ultrazvukový nález mnohem víc vypovídající, takže bych se na jeho sledování zvysoka vykašlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
17.3.23 22:10
@nika110818 píše:
Moc vam dekuji. A myslite, ze ten pomalejsi narust hcg je v pohode?

Promiň, ale ať to pak evt. není moc ťafka… ten nárůst moc v pohodě není. 25% za 3 dny… To je fakt málo. Samozřejmě držím palce, ale jestli to není nějaká chyba nebo anomálie, tak to moc nevidím. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.3.23 22:31

@Kamkam dekuji, ale uz jsem nasla informace, ze v tomto stadiu tehotenstvi je to v poradku. Ze jakmile se hcg dostane nad hodnotu 1200, tak roste pomaleji, vyraznejsi narust je tak jednou za 4 dny. A ze i narust o 60% je v poradku. A taky pry zalezi i na tom, kdy je odber delany. Tak mne to trosku uklidnilo a snad to bude dobry. Dekuji za nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
17.3.23 22:44
@nika110818 píše:
@Kamkam dekuji, ale uz jsem nasla informace, ze v tomto stadiu tehotenstvi je to v poradku. Ze jakmile se hcg dostane nad hodnotu 1200, tak roste pomaleji, vyraznejsi narust je tak jednou za 4 dny. A ze i narust o 60% je v poradku. A taky pry zalezi i na tom, kdy je odber delany. Tak mne to trosku uklidnilo a snad to bude dobry. Dekuji za nazor.

Snad jo, držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15146
18.3.23 07:44

Nechápu, že při hodnotě hcg 2000 mohla být vidět srdeční akce, když od hodnoty 1000 až 1500 je teprve možno těhotenství objevit v děloze. (a to jen gestacni vacek) ten nárůst je taky špatně. Při takhle malých hodnotnach by se mělo každých 48 hodin zdvojnásobit. Uvidíš, jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
18.3.23 07:46

@karkarka dekuji, ale jak jsem jiz psala vyse, dle lekarky se jedna o mladsi tehotenstvi a dle UZ vsechno vypada v poradku. Rust hcg nad 1200 se zpomaluje, takze by to melo vyt v norme. Snad to bude ok. Dekuji za nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
18.3.23 16:54

Já bych ti přála, aby těhotenství bylo v pořádku. Ale počítala bych i s variantou, že to těhotenství nevyjde. Ta hladina HCG je hrozně nízká na ten nález na ultrazvuku a i to HCG se za tři zvýšilo asi jen o třetinu, to je málo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
18.3.23 16:57

@Anonymka 01 dekuji. 😊 uvidime, v patek mam dalsi kontrolu. Ale dr. rikala, ze dle UZ i hcg je to tehotenstvi mladsi a tomu by to hcg odpovidalo. Tak uvidime. Snad se stane zazrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
18.3.23 17:03
@nika110818 píše:
@Kamkam dekuji, ale uz jsem nasla informace, ze v tomto stadiu tehotenstvi je to v poradku. Ze jakmile se hcg dostane nad hodnotu 1200, tak roste pomaleji, vyraznejsi narust je tak jednou za 4 dny. A ze i narust o 60% je v poradku. A taky pry zalezi i na tom, kdy je odber delany. Tak mne to trosku uklidnilo a snad to bude dobry. Dekuji za nazor.

Nevím odkud tuhle teorii máš, ale takhle v začátcích by se mělo hcg zdvojnásobit jednou za 2 až 3 dny :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
18.3.23 17:04

@ivašot. Neni to teorie, je informace z oficialniho clanku z tehotenske aplikace, tvorene gynekology a porodniky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
18.3.23 17:16
@nika110818 píše:
@ivašot. Neni to teorie, je informace z oficialniho clanku z tehotenske aplikace, tvorene gynekology a porodniky.

Ano, ono to chce víc hledat, mně to říkal gynekolog taky. Pustila bych HCG z hlavy, ono se uvidí, takhle v začátku bych se držela toho, že je miminko tam, kde má být, a ono se uvidí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex