Pomalejší růst hcg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
18.3.23 17:23

@Eva2610 dekuji vam. ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
12.7.23 05:44

Pomalu stoupá hcg

Ahoj holky jsem po ivf včera 14 DPO (10 DPO bylo hcg 70)a 14 DPO jen 173 co myslíte je nadeje? Už je to 6 pokus..ze 4 pokusu máme krásného zdravého syna Míšu ❤️ale moc by jsme chtěli pro něj sourozence ❤️přikládám testy dlouho jaou jakoby stejné. předem moc děkuji za názory 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
12.7.23 11:03

@Lucka67 ahoj, já bych ještě nedělala žádné závěry, já měla 12 DPO 86, 14 DPO 223, podle testů jsem viděla jak to stoupá, ale chce to porovnávat tak min. ob den a stejným testem testovat. Moc Ti držím palce :srdce:… je jestli se mohu zeptat, šestý pokus jako IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.23 12:51

Ahoj holky, vím že podle testu se nedá soudit prosperita těhotenství, ale chci se zeptat testy u mě asi sílí v pohodě že? Jdou od shora dolů sobota 8.7. - pondělí 10.7. a poslední dole dnes. Jsem dnes cca 16-18 DPO :) Popřípadě stačí když se objednám na kontrolu až za dva týdny že? :) Děkuji

• Citovat
  • Upravit
55
13.7.23 09:21

@laiila510 ahoj 8) nene ivf tohle druhé a jinak byli 4 krat kety..muj syn Misanek je 4 pokus ket a davali jsme dvě ❤️no nakonec jsme si ted rano zajela jako samoplatce opět na krev…testy vubec nesili jsou pořád stejny nevidím to dobře 😥tobě preji mnoho štěstíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
13.7.23 09:40
@Lucka67 píše:
@laiila510 ahoj 8) nene ivf tohle druhé a jinak byli 4 krat kety..muj syn Misanek je 4 pokus ket a davali jsme dvě ❤️no nakonec jsme si ted rano zajela jako samoplatce opět na krev…testy vubec nesili jsou pořád stejny nevidím to dobře 😥tobě preji mnoho štěstíčka

Uvidíš jak dopadne krev, většinou chodí ještě ten den na email výsledek. Ale koukám, že testuješ zase jinými testy, každý ten test má v sobě jiný množství barviva proto je lepší testovat jedním a tím stejným. Na týdny si dnes jak? Budu ti držet palečky a dej vědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
13.7.23 13:44

@laiila510 jsi moc hodná, jo ted jsem.tam volala tak snad za hodinu by meli výsledky být..testy delam dr.max a z benu lékárny oba druhy každý den, ja vim je to strašný ale tak se bojím že to nevyjde..a dnes jsem. udelala ještě ten digitální..dám vědět a diky moc za podporu :srdce: jsem dnes přesně 16 DPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
13.7.23 13:56
@Lucka67 píše:
@laiila510 jsi moc hodná, jo ted jsem.tam volala tak snad za hodinu by meli výsledky být..testy delam dr.max a z benu lékárny oba druhy každý den, ja vim je to strašný ale tak se bojím že to nevyjde..a dnes jsem. udelala ještě ten digitální..dám vědět a diky moc za podporu :srdce: jsem dnes přesně 16 DPO

Já vím jsou to nervíky, ale ty jsou vlastně pak celé těhu, začíná to radostí, když vidíme ty dvě čárky, ale pak následuje jen strach zda je vše v pořádku. Dnes si kolikátý DPO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
13.7.23 14:05

@Lucka67 jsi 16 dní po ovulaci nebo po KET?…to DPO je zavádějící :think:

jinak já po KET z kterého mám zdravého syna byla úplný exot a mně se HCG vůbec nezvyšovalo jak mělo. Rostlo, ale pomalu a od UTZ už se raději neodebíralo jelikož bylo srdíčko.
Já bych s HCG tedy do tabulek nezapadla vůbec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
13.7.23 14:12

@laiila510 16 den od ivf (od transferu )HCG ted jen 219 :,( takže 7.7.HCG 70,1…11.7 HCG 173…dnes 13.7.HCG 219…to neni dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
13.7.23 14:13

@Eli2020 16 den od embryotransferu (IVF)..jaky ty jsi měla hcg prosim ?7.7.HCG 70,1…11.7 HCG 173…dnes 13.7.HCG 219…to neni dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
13.7.23 14:18

@Lucka67 no hele už to jsou třeba tři a kus roku nevím přesně. Začínala jsem na 600j cca a pak se to zvedalo, ale fakt málo. Ještě mi v CAR připíchli ovitrlle pač nevěděli co s tím, ale na UTZ bylo vše v pořádku, tak pak se přestalo to HCG řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
14.7.23 19:38

@laiila510Ahoj tak dnes Hcg stouplo opet jen o malinko takze nejakych 267 kazdy den tak o 50..to je malo..tak mi psali z kliniky ať si dojdu na ultrazvuk ze to bude pravděpodobně mimodelozni…doktor.me vysetroval 2 hodiny..nic nenašel..chtěl mě hospitalizovat..nakonec jsme se dohodli že pujdu domu a kdyby cokoli okamžitě do nemocnice..nemam vejcovody tak mimodelozni hrozí minimálně ale samozrejmi je ze může byt i jinde..nebo mám samovolny potrat..muze to byt cokoliv..takze jdu v pondeli na hospitalizaci a budou me hlidat..je brzo aby něco viděli :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí