Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pudloslava na krev mě neposlala, ze je to zbytečný a ultrazvuk nedělala
@Anonymní píše:
zajdi tam znovu, jestli vyvolávačka nezabrala.
@Kriss Tina jen mi píchla vyvolávacku, ze zpoždění je normální a ze mám počkat až se dostaví
@Anonymní píše:
Jakto, že ti nedělala ultrazvuk?
Nebyla jsi teď nemocná nebo tak. ono se muže stát, ze ti cyklus úplně vynechá. Jednou by to nemusel být problém. Jen je blby, ze ti doktorka nevzala krev a ani utz…
@Anonymní píše:
@Bytsamsebou ze by stejně nic neukázal kdybych byla těhotná
jako po 24dnech zpoždění
@Anonymní píše:
@Bytsamsebou ze by stejně nic neukázal kdybych byla těhotná
Ale houby. Co je to gynekoložku?
běž jinam. I kdyby jsi měla jen týden zpoždění, děla se ultrazvuk, kde jde vidět gestační váček! Můžeš mít i cystu.
@Anonymní píše:
@Kriss Tina jen mi píchla vyvolávacku, ze zpoždění je normální a ze mám počkat až se dostaví
Aha to je dost divny postup, měla udělat utz (při zpoždění 24 dni by na něm určitě bylo něco vidět) nebo ti vzít aspoň tu krev. Na krev si každopádně můžeš zajít i sama jako samoplatce. Vyvolavacka kdyžtak neubluzi, kdybys těhotná byla, takže aspoň tohle nevadi no, ale můžeš byt jeden těch vzácných případů, kdy tělo nevylučuje hcg do moci a nevyjde ti tudíž ten domácí test
já bych asi uvažovala o změně Dr, když picha vyvolavacky a ani neoveri těhotenství ![]()
@Bytsamsebou paní doktorka je taková ze na všechno dává jen injekce/prasky, má chvíli do důchodu
Po 24 dnech zpoždění má plod 2 měsíce a tam už jde vidět bijící srdce a fazolka.
Dobrý den
Zatím mám 24 dni zpoždění. Vždycky sem měla max 1-2 dny zpoždění. Žádný prášky neberu, s přítelem se nechráníme ( snažíme se o miminko zatim jen 4 měsíce ). Je mi nevolno, občas mě bolí břicho, na dotek citlivá prsa a občas bolí, přijde mi, ze jsou i zvětšené. U doktorky sem byla, píchla mi vyvolávačku a porad nic. Testy mi ukazuji negativní