Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Bytsamsebou ze by stejně nic neukázal kdybych byla těhotná
Jdi jinam, co to je za doktorku? Jak to že ti neudělala ultrazvuk?
@Anonymní píše:
@arinecka protože by tam prý podle ni nic stejně nebylo vidět
Změn doktorku, když mas 24 dni zpoždění, tak jsi v 8tt, to už musí byt vidět srdíčko a já třeba v téhle době už poznala i kde má dítě hlavu a tělo, takže neexistuje, ze nebude nic vidět.
Zajdi si na odběry krve jako samoplátce. A myslím, že UTZ dělat měla.
@Kriss Tina píše:
Změn doktorku, když mas 24 dni zpoždění, tak jsi v 8tt, to už musí byt vidět srdíčko a já třeba v téhle době už poznala i kde má dítě hlavu a tělo, takže neexistuje, ze nebude nic vidět.
a možnost, že zakladatelka vůbec není těhotná, není?
hormonální rozkolísanost, cysta, stres
Po 24 dnech už by určitě něco ukázal. Měla jsem 16 a něco tam bylo.
Na druhou stranu jsem měla cyklus i 46 dní a nebylo z toho nic
@stinga píše:
Možné to samozřejmě je, že není těhotná. Já jednou taky měla tři týdny zpoždění a těhotná jsem nebyla.
Ale právě proto, že to může být i cysta atd. by ten ultrazvuk udělat měla, aby to věděla na tuty. Podle mě to paní doktorka podcenila, jestli se ta situace zakládá na pravdě ovšem…
@stinga píše:
To by ale vyloučil ten ultrazvuk, ne?
@Anonymní píše:
@arinecka protože by tam prý podle ni nic stejně nebylo vidět
To ale nemuze vedet. Pripadne tehotenstvi by uz bylo videt na 100% muze to byt i cysta atd. Proste jistota je jistota. Ona te takhle odbyde, pichne injekci a cau? Sla bych opravdu jinam ![]()
@Pidulka1991 píše:
To by ale vyloučil ten ultrazvuk, ne?
to ano, je otázka, s kolikatidenním zpožděním zakladatelka u doktorky byla
Tak pokud jsi tam ale řekla, že máš dva týdny zpoždění a testy negativní, tak se nedivím, že ti dala vyvolávačku. Prostě se počítá s tou nejběžnější variantou, že by se to mělo rozběhnout. Teď se to nerozběhlo, tak tam jdi znovu a počítala bych, že doktorka bude hledat již problém pomoci utz.
Najdi si jineho gynekologa a hned k nemu. K tyhle doktorce se uz neobtezuj ![]()
@stinga píše:
Tak to samozřejmě možné je, ale to nezjistí, když ji Dr nevysetri a bude se vymlouvat, ze nic nemůže byt vidět. Kdyby udělala rovnou utz, tak uvidí, jestli zakladatelka je nebo neni těhotná. Nikdo tu nepíše, ze určitě musí byt v tom, jen ze je postup Dr poněkud zvláštní.
@Bytsamsebou 22.3. mám dostat další menstruaci