Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, stalo se někomu, že měl obrys + na negativním clear Blue testu a potvrdilo se těhotenství? Diskuzi na toto téma jsem tady četla spoustu, ale vlastně jsem se nedozvěděla odpověď na tuto otázku
všem dekuji
![]()
@Veru514 píše:
Dobrý den, stalo se někomu, že měl obrys + na negativním clear Blue testu a potvrdilo se těhotenství? Diskuzi na toto téma jsem tady četla spoustu, ale vlastně jsem se nedozvěděla odpověď na tuto otázkuvšem dekuji
![]()
No asi se jí nedozvíš ani tady. Prostě si udělej test za pár dní znovu. Pokud se bude jednat o těhotenství čárka bude už jasně vidět.
@Veru514 ano stalo. Tady jsem se tenkrát taky ptala a byla smršť odpovědí, že rozhodně není pozitivní
momentálně jsem 37+1tt
naděje umírá jako poslední, zkus za pár dní udělat další ![]()
@Monča96 děkuju za odpověď ❤️ určitě zkusím za 2 dny další a přeju ať ti jde vše bez komplikací 🌞
@Monča96 píše:
@Veru514 našla jsem i fotodruhá fotka je o 3 dny později
Tak ale ten obrys tam má každý test
i ten negativní. Je to prostě jen digitální obrys.
@pikola prošla jsem si spoustu testování a nikdy jsem ho tam neměla
až tady na tom a pak následovali testy jasné pozitivní ![]()
@Monča96 přesně tak vypadá i můj, jako na té první fotce. Takže uvidíme, ale přesně jak píšeš, naděje umírá poslední
![]()
@Monča96 píše:
@Veru514 našla jsem i fotodruhá fotka je o 3 dny později
Ale ten obrys toho pluska nemá nic společného s pozdější poztivitou. První test je zkrátka negativní, protože v té době hladina HCG byla tak nízká, že ji test nezachytil. Nic jiného v tom není.
Ten obrys pluska je tam prostě VŽDY - protože digital.
Schválně, jestli doma máte kalkulačku pro středoškoláky (ne tu obyčejnou) a jestli se vám na ní ukážou obrysy i těch funkcí, které nejsou momentálně použité. Přijdete na to, že ano. A když tu kalkulačku na točíte do správného úhlu proti světlu, na displeji uvidíte všechny možné dostupné funkce, které daná kalkulačka nabízí.
Totéž platí i pro digitální těhotenský test. Není třeba hledat záhadnosti tam kde nejsou. ![]()
@werajsik děkujeme za vysilující vysvětlení
ale sama slečna píše, že tam ten obrys předtím neměla.
@Veru514 píše:
@werajsik děkujeme za vysilující vysvětleníale sama slečna píše, že tam ten obrys předtím neměla.
Hele já chápu, že za každou cenu chceš, aby už to tentokrát vyšlo. Taky jsem byla snažilka, ale fakt by to chtělo chladnou hlavu a racionální myšlení.
Samozřejmě se může stát, že jeden den je test negativní a za dva dny jasně pozitivní. Ale s obrysem to nemá fakt nic společného. Opravdu ne.
Navíc jsem četla, že dřív to ty testy nedělali, protože ten displej byl jinak koncipovaný. Dnes je koncipovaný tak, že tam ten obrys vidíš vždy. Tečka. Stačí si to vyhledat ![]()
Pointa toho digitálního ukazatele je, že nemůže být „trochu“ pozitivní.
Buď se to podle intenzity barvy proužků uvnitř vyhodnotí jako +, anebo -. Ten display neumí nic mezi tím! (leda když je vadný)
Opravdu se nedají lovit digitální duši ![]()
@Kryptozoo nikdo tady digitální duchy neloví, ptala jsem se pouze na stejnou zkušenost
![]()