Jak vypadá test hned po ovitrelle?

1328
13.3.23 20:10

Jak vypadá test hned po ovitrelle?

Dobrý den, ahoj, nenašla jsem nikde tu ani na internetu, zajímalo by mě, jak vypadá čárka na testu těsně po píchnutí např. ovitrelle? Já jsem si ho bohužel neudělala a zajímalo by mě, když se tak řeší, jak se drží slouho v těle, jak vlastně v plné palbě ovlivní tt. 🤔 Je to jen duch, nebo je to jasně viditelná čárka? Nezkoušela jste některá? Děkuji a hezký den. ☺️ 🌸

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3023
13.3.23 20:15

Já to zkoušela tenhle cyklus. Nevím, kolikaty den po pichnuti jsem si dělala 1.test, ten byl normálně pozitivní, žádný duch. Druhy jsem dělala tuším teď v pátek, což bylo týden od pichnuti, to už byl spis duch, ale pořad normálně viditelný a dneska to bylo zase o něco slabší, ale pořad šla normálně videt bez nějakého naklaneni testu. Ovitrelle jsem si píchala 3.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
13.3.23 20:31

@Terrca Moc dekuji za zkusenost!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
13.3.23 20:42

Dělala jsem si test 10 dni od píchnutí a ještě k tomu až po poledni a byl tam dušík. Následující dny test krásně sílil a teď už má dcerka 14 měsíců. :kytka: Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
14.3.23 06:33

@Lorymk Moc dekuju a gratuluji ke krasnemu konci. ☺️ 🙏 ❤️ A muzu se zeptat, ovitrell byl pichany v ramci Ketu nebo pro podporu ovulace? ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
17.3.23 08:48

Ahoj, ja si test udelala asi 3 hodiny po aplikaci ovitrelle a vypadal takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15406
28.3.23 01:58

Takhle druhý den po ovitrelle, duchy mi dělá do 12 dne po vpichu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie