Kdy řešit pohyby?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
134
3.5.23 18:10

Kdy řešit pohyby?

Včera jsem si lehla a došlo mi, že jsem za celý den necítila pohyby mimča. Jsem ve 25tt a většinou pohyby cítím když jsem více v klidu, ráno u snídaně a pak třeba když sedím večer na gauči nebo jsi jdu lehnout. Včera ale nic, vyděsilo mě to, nemohla jsem ani spát. Potom asi ve 2 ráno jsem začala pohyby cítit,tak.se mi ulevilo. Ale přemýšlela jsem, kdy je ten čas, že je to na nějaké hranici, že by si žena měla říct, že je něco špatně a jet to řešit? Doktorka mi akorát řekla, že si to mám hlídat, že je to pro mě ukazatel, že je mimčo v pořádku. Hrozně mě tohle děsí, že bych mohla něco zanedbat a jela bych k lékaři pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37119
3.5.23 18:40

Tak ve 25tt ještě mimco není tak velke, muze se jinak otočit a neucitis to vůbec, nebo jen lehce. Nicméně když já chtěla cítit pohyby, tak sem musela sníst hodně sladkého a pak si v klidu lehnout na zada a čekat a v 99% případů se mi za chvíli začlo vlnit břicho :mrgreen: ale přes den sem pohyby nevnimala prakticky vůbec, spis až večer, když sem si lehla do postele, to až ke konci, když měli sílu a ty kopance bolely, sem to zaznamenala i přes den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
3.5.23 20:27

Kolikrát jsem necítila celé dny nic i v pokročilejším stádiu. Byla jsem pořád v pohybu, placenta na přední stěně. Když jsem si večer sedla, pak jsem něco cítila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
3.5.23 20:39

Ahoj, já v prvním těhotenství jela na pohotovost, že necítím pohyby asi 22tt, nakonec malá jen prostě asi byla linejsi, ale měla jsem placentu v zadní části. Momentálně jsem 26tt, ale mám placentu vpředu a pohyby cítím spíš na mocaku, nad pupkem a spíš jakoby na boku, ale někdy celý den necítím nic. Před pár dny zrovna asi 3 dny skoro nic, ale na gynde vše v pořádku. Jestli cítíš méně nebo tlumene, nebo se ti prostě něco nezdá, tak zajdi na gyndu. Ale opravdu záleží hodně na tom, kde máš placentu a zda mimco je aktivní nebo je spíš linejsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
3.5.23 21:28

@xxprincesscz mám placentu vzadu a a když si lehnu, většinou se nezdá, že by byl malý línější😁 ale třeba to tak vážně je😊 spíš nechci hysterčit hned u doktora třeba po jednom dnu, tak mě zajímaly zkušenosti jiných 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí