Kdy sestavit postýlku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1231
31.7.15 11:51

Muž stavěl když jsem byla v porodnici…po příjezdu jsem si to ještě ale nazdobila sama :D (resp. nebesa budou tady, kolotoč tady, mantinel máš obráceně atd:D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
31.7.15 11:56

@Raddkka
Přesně toho se bojim, že to udělá úplně jinak, než bych to udělala já :mrgreen: Tak jsem řekla, že to povlíknu až se vrátím z porodnice, mimčo může být zatím tu chvilku v košíku (ten bude připravený předem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13752
31.7.15 12:00

My jsme ji staveli den po porodu :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
31.7.15 12:05

My 2 měsíce předem, aby si na ni zvyknul kocour (ne jako, aby se v ní usalašil, ale aby do ní nelezl 8) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
31.7.15 12:05

U nás postýlku stavěl partner než jsem se vrátila z porodnice. od nějakého 36tt měl připravené vyžehlené věci ve skříni, když vystřízlivěl po mejdanu s kamarádama, tak pro postýlku sjel ke švagrové (bydlí pár minut od nás) a když jsem se vrátila z porodnice, tak bylo vše připraveno - i když jsem teda ještě stěhovala nábytek, protože až po postavení postýlky jsme zjistili, že bych se blbě dostávala ke skříni, tak proběhl mírný přesun :mrgreen:

Já postýlku ani kočárek doma do porodu nechtěla. Nevím, jestli to bylo úplně kvůli těm pověrám, ale je fakt, že to asi pro ženskou musí být docela peklo, když by si už ve třetině těhotenství doma všechno připravila, načančala, postavila - a pak se stane průšvih a muset to zase vyklízet - na mě by to bylo příliš sebemrskačské :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
31.7.15 12:06

Já předevčírem v 34tt ale jen s toho důvodu že jsme koupili novou manželskou postel a mě se to nechtělo přendávat a za 14 dní zase vytahovat. Takže je složená je v ní matrace ale nachystaná rozhodně není. V neděli jedeme na nákup tak už koupím prášek a pomalu začnu prát oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15217
31.7.15 12:22

Asi 2-3 týdny před porodem, ale musím říct, že téměř zbytečně :D spíme společně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
31.7.15 12:23

To mě spíš napadlo, že bych si ji jen sestavila a dávala si do ní třeba zatím věci které ještě musíme dokoupit a tak, postě abychom měli všechno hezky pohromadě :) určitě bych si ji taky takhle brzo nezdobila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
31.7.15 12:34

Postýlku tak měsíc před porodem, ale kočár byl u našich, to byla taky jediná věc, na které se obě rodiny shodly - ať ten kočár nemám doma, tak jsem jim ustoupila, ale chtěla jsem ho mít doma a aspoň v předsíni občas povozit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25161
31.7.15 12:43
@Any2804 píše:
@RadkaCh no právě :D jsem v 17 týdnu :)

No tak to je ještě hodně brzy. To jsem ani nic nenakupovala. Začala jsem až po 30.tt :D Chtěla jsem po 20., ale nějak to nevyšlo. Chodila jsem do práce a dělalo se na baráku.
Postýlku jsem sestavovala u první kolem 35.tt (jak jsem nastoupila mateřskou) a ještě se na ni zbytečně dlouho prášilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
31.7.15 12:47

@Aries6 no my taky zatím nemáme ještě nakoupeno, ale chystáme se na to :) nebudu si ji sestavovat hned, ale určitě nějak dřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
31.7.15 16:30

Pro první brzo, asi tak měsíc před porodem. Pro druhé když jsem byla v porodnici. No a pro třetí vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
31.7.15 17:06

@Any2804 ahoj, sestavovala jsem, až mi vyrostla z košíku :-) někdy po třetím měsíci ;)

• Citovat
  • Upravit
verulicek
31.7.15 17:08

Ale je fakt, že košík tam měla nachystaný asi tak dva týdny před porodem (zase jsem nechtěla, aby se tam moc prášilo :-) )

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4