Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, kdy jste sestavovaly postýlku pro svoje první miminko?
![]()
Mesic pred narozenim, nechtela jsem to nechavat na posledni chvili abych stihla povlict perinky a vse pripravit nez se pojede do porodnice a taky kuli tomu abych poupravila mistnost a presoupala par kusu nabytku po prijezdu z porodnice si to nedovedu predstavit ![]()
Ja uz nekdy v 28tt, nemohla jsem vydrzet - chtela jsem mit hotovej pokojicek a chodit se kochat ![]()
@Any2804 píše:
Já se obávám, že to nevydržím
Tak to záleží taky, v jakém jsi týdnu ![]()
TAky tak, TP mám za měsíc a postýlku už máme postavenou asi 14 dní. Chci si taky vše nachystat, povlíct, vyžehlit apod. Kočárek máme teda u našich, ale ostatní věci má člověk taky doma..Je fakt, že to může chlap nachystat až budete v porodnici, ale já na tom nevidím nic špatného mít to nachystané dřív.
My cca 36+3 - jsem si říkala, že to nějak hrotíme, na druhou stranu jsem si chtěla zvyknout, že mám u postele „překážku“
Nakonec to bylo dobře, protože malý přišel na svět 37+3 ![]()
Stavěli jsme postýlky asi ve 30.tt, ale to proto, že jsem cítila, že se to blíží. Taky jsem pak byla od 31.tt v porodnici, takže jsem byla ráda, že je doma všechno nachystané (povlíkal teda manžel před příchodem z porodnice).
@Any2804
Jsem 36tt a sestavovali jsme asi před 3 týdny. Hlavně z toho důvodu, že jsem chtěla mít jistotu, že je postýlka celá - nic v ní nechybí, nebo není nijak zničená. A taky proto abysme vymysleli, kam ji umístit. Ale povlékat ji budu až se vrátím z porodnice, to bude chvilka. Co se týká pověr, tak jako nemá být kočárek doma, tak nemá být postýlka ustlaná, připravená před porodem
Já to hlavně nedělám kvůli tomu, aby se na to měsíc zbytečně neprášilo.
Děkuji holky za vaše zkušenosti
asi s tím chvilku počkám
a co se týče pověr, moc na ně nevěřím, jsem totiž toho názoru, že když se má něco stát, tak se to stane, ať už ten kočárek doma mám a nebo ne
ale to je asi věc názoru ![]()