Kdy si má brát pračka aviváž?

119
9.9.20 15:20

Kdy si má brát pračka avivaz ?

Ahoj, vyměnila jsem svoji pracku za pracku whirpool přišla mi lepší, ale už druhé prádlo v ni vyprane proste nevoní avivaze jako u te předchozí Gorenje ???????????? koukala jsem, ze si tu avivaz vezme hned na začátku praní s práškem, což pak logicky to nemůže vonět, Ale proč si to bere hned na začátku???
Tamta si to vzala před posledním machanim ????????‍♀️ Dělám něco špatně já, nebo je ta pracka nějak rozbita? ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33844
9.9.20 15:34

Taky mi to pračka často dělá, tak to hlídám a aviváž tam naleju až na poslední máchání. Nevím čím to je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
9.9.20 15:36

Nedavas tam te avivaze nad maximum uvedenem v te prihradce? Moje pracka to takhle dela, jakmile je ji tam hodne, spusti se okamzite do prani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
9.9.20 15:40

Mám taky tento problém s prackou LG, dávám prat bez machani, po doprani dám teprve avivaz a program machani, proč se to děje nevím, a to jsem moc avivaze nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
9.9.20 16:34

@_BBQ_s měla jsem ji ještě pod merkou max :nevim: když jsem si ji pauzla a zkontrolovala tak v příhradce na avivaž byla voda :think: a avivaz fuč :? u te předchozí byla kolikrát po max plna a v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
9.9.20 16:35

@malina83 to se právě zas nechce, takový složitý :? ani nevím jestli na ni jde program bez machani :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
13.9.20 21:28

Je to rozbitý.
Do přhrádky pro aviváž se dostává voda při napouštění přihrádky pro prášek, což správně nemá.
Jestli je v záruce, tak nápravou je reklamace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí