Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Děvčata, dotaz. Měla bych to dostat zítra nebo pozítří - cyklus si dlouhodobě sleduji a mám ho velmi pravidelný. Můžu si kdyžtak v neděli udělat rovnou digi Clearblue? prý nejsou tak citlivé jako ty papírkové, tak jestli to nebude dva dny po vynechání na ten digitální ještě brzy? V příbalovém letáku píšou, že by měl ukázat klidně 5 dní před očekávanou MS, ale ted jsem se v diskuzi dočetla, že ukázal + třeba 14 dní po vynechání, zato papírkový hned v den vynechání…
Bydlíme na vsi a já jsem tu momentálně bez auta a do města do lékárny se dostanu až někdy v úterý a to nevim, jestli bych případně vydržela. Doma mám právě jen ten digitální 🙈 😅
Kdy vám nejdříve ukázal Clearblue pozitivní, ideálně pokud máte některá zkušenost? 🙂
@Lenka.Baumanova dělala jsem den před ms a 1-2 a týden po ms teď u druhého a 2-3, takže za mě v pohodě můžeš ![]()
@Lenka.Baumanova píše: Více
Tak 100% je kravina, ze v den ms byl papirkovej pozitivni a CB au 14 dnů po. Mam vyzkouseny, a ne jednou, ze s malym duchem na papirkovym je i rovnou pozivitni CB.
Podle mě po termínu MS už by to měly ukázat všechny testy. Digitál bych akorát nedoporučila lovkyním duchů před termínem.
CB mi vyšel pozitivní asi den po vynechané ms - na papirkovem už byla druhá slabá čárka ❤️