Kdy si udělat digi test Clearblue?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30.5.25 16:55

Kdy si udělat digi test Clearblue??

Děvčata, dotaz. Měla bych to dostat zítra nebo pozítří - cyklus si dlouhodobě sleduji a mám ho velmi pravidelný. Můžu si kdyžtak v neděli udělat rovnou digi Clearblue? prý nejsou tak citlivé jako ty papírkové, tak jestli to nebude dva dny po vynechání na ten digitální ještě brzy? V příbalovém letáku píšou, že by měl ukázat klidně 5 dní před očekávanou MS, ale ted jsem se v diskuzi dočetla, že ukázal + třeba 14 dní po vynechání, zato papírkový hned v den vynechání…
Bydlíme na vsi a já jsem tu momentálně bez auta a do města do lékárny se dostanu až někdy v úterý a to nevim, jestli bych případně vydržela. Doma mám právě jen ten digitální 🙈 😅
Kdy vám nejdříve ukázal Clearblue pozitivní, ideálně pokud máte některá zkušenost? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1757
30.5.25 17:23

@Lenka.Baumanova dělala jsem den před ms a 1-2 a týden po ms teď u druhého a 2-3, takže za mě v pohodě můžeš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
30.5.25 17:26
@Lenka.Baumanova píše: Více

Tak 100% je kravina, ze v den ms byl papirkovej pozitivni a CB au 14 dnů po. Mam vyzkouseny, a ne jednou, ze s malym duchem na papirkovym je i rovnou pozivitni CB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
30.5.25 17:58

Mě ukázal dvakrát ve 12 dpo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35584
30.5.25 18:01

V neděli by to asi mohl ukázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14591
30.5.25 18:54

Podle mě po termínu MS už by to měly ukázat všechny testy. Digitál bych akorát nedoporučila lovkyním duchů před termínem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
30.5.25 22:03

CB mi vyšel pozitivní asi den po vynechané ms - na papirkovem už byla druhá slabá čárka ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí