Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky,
chtěla jsem se zeptat, kdy můžu testovat po laparoskopii? Poslední MS jsem měla 10.11. a 16.11. absolvovala laparoskopii, kdy jsem po zákroku několik dnů krvácela. S přítelem jsme se tulili 27.11. a 30.11., v pátek 1.12. jsem si nechala píchnout agolutin, protože mám problémy s MS. Vždy mi MS přišla max do 5 dnů a dnes 11. den a mrcha nikde. V sobotu jsem testovala, ale ani duch. Sice tomu nevěřím, že by se to tak rychle povedlo, ale v hlavě mi to stále šrotuje ![]()
Díky za rady ![]()
Já jsem měla mimoděložní,takže taky laparoskopie,ale radši bych 3 měsíce počkala.Podle toho proč jsi byla na laparoskopii.
Ahoj - podle popisu s čím jsi byla na LPS čekat určo nemusíš. Mě doktorka nařídila sex necelý týden po laparce.
A s agolutinem by MS měla dorazit do 14 dnů, tak ještě počkej a když tak běž znova k Dr.
Ahoj Pají,já jsem v nemocnici teď také na kompletce LPS,HSP adrilling vaječníků. Jak dlouho si tě nechali v nemocnici?
LuciferJ, já byla teď v prosinci na tom samém, byla jsem tam 7 dní a to jsem jim už pár dní říkala, že chci domů. Chtěli si mě tam nechat 10 dní
![]()
Ty jo,to je taky pěkná doba
A řekli ti alespoň co a jak? Já vůbec nic nevím,musím čekat až pošlou výsledky mému doktorovi ![]()
Řekli mi všechno
Měla jsem srůsty po slepáku, ty odstranili, jeden vejcovod byl neprůchodný, ale zprůchodnili, obal vaječníků ztenčili a prodírkovali a dělohu taky zkontrolovali a už je vše ok ![]()
To máš super
To mě při odchodu,když už jsem na ně šla,že chci něco vědět řekli,že neudělali vše,že se jim porouchali přístroje a že něco co se jim nezdálo poslali na histologii. Takže ve finále nevím nic
A měla jsi po zákroku i drenáž? Já jo. Jsme tak nějak na stejno,já jí měla 16.12… Měla jsi už ovulaci?
Mě taky brali vzorek z dělohy a říkali, že histolka je ok. Tyjo, porouchaly se přístroje?
To kdyby mi řekli, tak jim hned uteču
Dren jsem měla, říkali jsme tomu kabelka od Guciho. Myslela jsem, že s tím chcípnu, jaká to byla bolest. Dali mi tam toho trochu víc a dost mě to ve vnitř bolelo. A to vytahování, to bylo za trest, přišlo mi, že sestra tahá snad kilometr!
Ale jakmile to vytáhla, okamžitě bylo po bolesti a pak už bylo jen líp ![]()
Jo a ovulaci jsem nakonec měla dva dny před laparkou, hrozně mě bolelo břicho, tak jsem jim to pak v nemocnici říkala a doktor mi po operaci řekl, že to byla ovulace, že viděl krásně žluté tělísko. No a dneska mi sama od sebe přišla MS, takže po ní hurá na to ![]()
Ty se máš
Já už chci taky vědět výsledky a všechno
Oni mi fakt nic neřekli a že se jim porouchali přístroje mi řekli až v den propouštění. Už mě tam neuvidí ani omylem
Mě boleli vaječníky asi 2 dny zpátky,tak jsme si to pojistili
Sice nevím jestli to byla ovulka,ale jistota je jistota
Kolikátý den cyklu jsi měla ten zákrok prosím? Mě se taky pak ulevilo po vyndání drenáže. Do té doby to strašně bolelo.
Já měla teda fakt nečekanou ovulaci 16-17DC, kdy mi týden před tím doktorka řekla, že na Clostilbegyt absolutně nereaguju. Na operaci jsem šla 20DC a MS mi snad už dorazí co nevidět sama. Dneska 32DC jsem začala špinit. Jinak jsem brala každý měsíc Utrogestan. Když jsem odcházela z nemocnice, tak mi doktor říkal, že to zatím na MS vůbec nevypadá, ale že mám čekat. Tak jestli se rozjede, tak to bude super ![]()
Aha,tak to já jsem byla na zákroku dřív
Já ho měla 8 DC tak by mi ty bolesti teď mohli klíďo píďo odpovídat na ovulku
Jen mě znervozňuje,že nevím co odesílali na histologii
Snad už brzy budou výsledky. Ale teď psal přítel do té nemocnice. Jaktože mi nikdo nic neřekl a že se jim porouchali během zákroku přístroje atd. Tak jsem zvědavá jestli mu odepíšou ![]()
Ale držím palce,aby ti to teď vyšlo ![]()
Děkuju a taky držím pěsti
Já byla ve Vyškově a můžu jen chválit. Doktoři skvělí, všechno vysvětlili, řekli, odpovídali, pohoda. A sestřičky tam jsou moc hodné ![]()
Právě mě doktor říkal, že teď už mě ovulka nebude tolik bolet, když to pěkně proďůrkovali ![]()