Kdy testovat po laparoskopii?

1087
12.12.11 13:38

Kdy testovat po laparoskopii?

Ahojky,

chtěla jsem se zeptat, kdy můžu testovat po laparoskopii? Poslední MS jsem měla 10.11. a 16.11. absolvovala laparoskopii, kdy jsem po zákroku několik dnů krvácela. S přítelem jsme se tulili 27.11. a 30.11., v pátek 1.12. jsem si nechala píchnout agolutin, protože mám problémy s MS. Vždy mi MS přišla max do 5 dnů a dnes 11. den a mrcha nikde. V sobotu jsem testovala, ale ani duch. Sice tomu nevěřím, že by se to tak rychle povedlo, ale v hlavě mi to stále šrotuje :think:

Díky za rady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
12.12.11 14:01

Já jsem měla mimoděložní,takže taky laparoskopie,ale radši bych 3 měsíce počkala.Podle toho proč jsi byla na laparoskopii.

• Citovat
  • Upravit
2208
12.12.11 14:18

Ahoj - podle popisu s čím jsi byla na LPS čekat určo nemusíš. Mě doktorka nařídila sex necelý týden po laparce.
A s agolutinem by MS měla dorazit do 14 dnů, tak ještě počkej a když tak běž znova k Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
12.12.11 15:24

Děkuji, ve čtvrtek kdyžtak zavolám Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2177
17.12.11 13:21

Ahoj Pají,já jsem v nemocnici teď také na kompletce LPS,HSP adrilling vaječníků. Jak dlouho si tě nechali v nemocnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
27.12.11 13:48

LuciferJ, já byla teď v prosinci na tom samém, byla jsem tam 7 dní a to jsem jim už pár dní říkala, že chci domů. Chtěli si mě tam nechat 10 dní 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2177
27.12.11 18:22

Ty jo,to je taky pěkná doba 8o A řekli ti alespoň co a jak? Já vůbec nic nevím,musím čekat až pošlou výsledky mému doktorovi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
27.12.11 18:27

Řekli mi všechno :palec: Měla jsem srůsty po slepáku, ty odstranili, jeden vejcovod byl neprůchodný, ale zprůchodnili, obal vaječníků ztenčili a prodírkovali a dělohu taky zkontrolovali a už je vše ok :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2177
27.12.11 18:38

To máš super :palec: To mě při odchodu,když už jsem na ně šla,že chci něco vědět řekli,že neudělali vše,že se jim porouchali přístroje a že něco co se jim nezdálo poslali na histologii. Takže ve finále nevím nic :( A měla jsi po zákroku i drenáž? Já jo. Jsme tak nějak na stejno,já jí měla 16.12… Měla jsi už ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
27.12.11 18:47

Mě taky brali vzorek z dělohy a říkali, že histolka je ok. Tyjo, porouchaly se přístroje? 8o To kdyby mi řekli, tak jim hned uteču :roll: Dren jsem měla, říkali jsme tomu kabelka od Guciho. Myslela jsem, že s tím chcípnu, jaká to byla bolest. Dali mi tam toho trochu víc a dost mě to ve vnitř bolelo. A to vytahování, to bylo za trest, přišlo mi, že sestra tahá snad kilometr! 8o Ale jakmile to vytáhla, okamžitě bylo po bolesti a pak už bylo jen líp :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
27.12.11 18:49

Jo a ovulaci jsem nakonec měla dva dny před laparkou, hrozně mě bolelo břicho, tak jsem jim to pak v nemocnici říkala a doktor mi po operaci řekl, že to byla ovulace, že viděl krásně žluté tělísko. No a dneska mi sama od sebe přišla MS, takže po ní hurá na to 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2177
27.12.11 18:54

Ty se máš :) Já už chci taky vědět výsledky a všechno :( Oni mi fakt nic neřekli a že se jim porouchali přístroje mi řekli až v den propouštění. Už mě tam neuvidí ani omylem :cert: Mě boleli vaječníky asi 2 dny zpátky,tak jsme si to pojistili :D Sice nevím jestli to byla ovulka,ale jistota je jistota :mrgreen: Kolikátý den cyklu jsi měla ten zákrok prosím? Mě se taky pak ulevilo po vyndání drenáže. Do té doby to strašně bolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
27.12.11 19:17

Já měla teda fakt nečekanou ovulaci 16-17DC, kdy mi týden před tím doktorka řekla, že na Clostilbegyt absolutně nereaguju. Na operaci jsem šla 20DC a MS mi snad už dorazí co nevidět sama. Dneska 32DC jsem začala špinit. Jinak jsem brala každý měsíc Utrogestan. Když jsem odcházela z nemocnice, tak mi doktor říkal, že to zatím na MS vůbec nevypadá, ale že mám čekat. Tak jestli se rozjede, tak to bude super :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2177
27.12.11 19:36

Aha,tak to já jsem byla na zákroku dřív :D Já ho měla 8 DC tak by mi ty bolesti teď mohli klíďo píďo odpovídat na ovulku :D Jen mě znervozňuje,že nevím co odesílali na histologii :( Snad už brzy budou výsledky. Ale teď psal přítel do té nemocnice. Jaktože mi nikdo nic neřekl a že se jim porouchali během zákroku přístroje atd. Tak jsem zvědavá jestli mu odepíšou :cert:
Ale držím palce,aby ti to teď vyšlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
27.12.11 19:43

Děkuju a taky držím pěsti :palec: Já byla ve Vyškově a můžu jen chválit. Doktoři skvělí, všechno vysvětlili, řekli, odpovídali, pohoda. A sestřičky tam jsou moc hodné :potlesk:

Právě mě doktor říkal, že teď už mě ovulka nebude tolik bolet, když to pěkně proďůrkovali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí