Pomohla Vám Jonášova metoda?

Ily
458
10.12.11 20:09

Pomohla Vám Jonášova metoda?

Milé dámy, jakožto 4 letá snažilka marného čekání ( oba jsme v pořádku) se chci informovat o Vašich zkušenostech s Jonášovou metodou. 2 x jsme to dle ní zkusili a nic. Už jsem tak vyčerpaná a bezradná, kusila jsem nad vše, vitaminky, duphatony apod a nic.. Jednou to vyšlo ale moc dlouho to netrvalo, jen do druhéo měsíce. Mám pocit, že už to vnitřně i vzdávám… Když vidím maminy, co mají děti ,, náhodoů´, jednou s nedali pozor.. No co říct… Snad že stále doufám a věřím.. A že se jednou taky dockám II :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9511
10.12.11 20:20

…mně pomohlo srovnání hormonů.
Pak detoxikace těla.
Pak kontryhel, šalvěj a gynex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
10.12.11 20:34

nepomohla!!! a krom ní jsem toho ještě vyzkoušela…jak lékařskýho tak i toho mezi nebem a zemí…pomohlo určitě dost jiných věcí, ale Jonášova metoda to nebyla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13887
10.12.11 21:28

Mně pomohlo cviční podle Mojžíšové ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
10.12.11 22:01

tak mně tato metoda nevyšla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MARIA DE GAZOLDA
11.12.11 04:39

Nezoufej otěhotníš.
Nám pomohla kyselina listová a zinek.
Také moje teta nemohla mít dítě deset let před třemi lety šla na úspěšné opladnění.Před čtrnácti dny se jí narodil druhý kluk bez jakého koliv cizího přičinění.
Taky sem potratila před dvěmi lety uplě rozumím.
Zítra ti napíšu ještě nějaké informace.
Ted musím jít už konečně spát.

• Citovat
  • Upravit
Ily
458
12.12.11 20:22

Holky děkuji, jste moc hodné, zapomněla jsem ještě uvést, že už 4 týden beru ten gynex a dnes mám snad poprvé v životě takový bílý hlen, táhne se mezi prsty, jak čtu příspěvky, tak to vypadá na ovu hlen!!!! A taky takové mírné bolení v podbřišku. Ovu test ukázala dvě čárky, sice jedna o malinko slabší ale jinak skoro stejné. Vypadá to, že zítra by mohlo dojít k ovu, ještě raději udělám testík, už by mohly být stejně silné čárky a večer láskování :-) Ale myslím, že to díky gynexu. Dřív jsem to takhle pěkně neměla. Jsem jinak 35 DC a ovu až ted. Je to fakt k zbláznění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
13.12.11 08:45

…jo, to by mohl být on. Spíš to je čiré, jak vaječný bílek a děsně se táhne.
Ale každý to může mít krapet jiné. …a ten gynex :think: já brala od prvního dne MS 3 týdny a pak týden pauza.
Pak se postup opakuje.
Držím palečky :mavam:

Jen tak otázka mimo. By mne zajímalo, zda jsi před snažením užívala HA :think: popř. jak dlouho a co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ily
458
14.12.11 21:25

Pro PeBa: neuzivala jsem nikdy zadnou ha, jo gynex jsem davkovala jak rikas, 3 tydny, tyden pauza a ted uz vlastne nova lahvicka opet na 3 tyny. Jinak jsem testovala opet testikama, zrejme to byla ovu, vcera silnejsi carka a dnes uz miziva. Tulenicko bylo 2× v dobe ovu. Tak treba sento povede. Tehu test z prispevku vychazi holkam slabsi carka jiz desaty den po oplodneni, tak uvidim a pak potestuji. Treba to bude mily jezisek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
15.12.11 07:47

Já držím pěstičky, palečky, všechno, co se má držet ;)
Já lépe trefovala ovu z měření bazální teploty.
A testla jsem obyčejným testem den před očekávanou ms a bylo tam mimi :)
Takže když to nevyjde teď, tak určitě příště :mavam:
Ale s gynexem nám to vyšlo na poprvý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ily
458
15.12.11 16:00

Děkuji, já mám BT všelijakou, nepoznám to, ovu testy jsou ale dobrý věc. Zkusila jsem testou když byl hleník a byla to ovu. Gynex mě zatím psychicky srovnal, nepadám do depek že to nejde a jsem klidnější celkově. Snad to půjde. Pěkné Vánoce a děkuji všem za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí