Bez folikulu

Anonymní
8.12.11 10:37

bez folikulu

ahoj holky mate nekdo podobnyi zkusenosti? brala jsem clostibelgyt a utrogestan asi 6 mes.a folikul byl pokazde kolem 20 ale vzdy jen jeden.po dobrani techto leku jsem to vysadila a podle ultrazvuku folikul zadny ani maly mam celkem strach co se bude dit tedka jsem poprve objednana do caru v brne

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1433
8.12.11 10:47

Tak to vypadá buď na výpadek ovulace a nebo PCO… obojí v CARu umí zvládnout. Buď udělají IUI s FSH hormony (stejné jako na IVF, jen v menší dávce) a nebo IVF. Ale znám i holčinu, co měla jeden cyklus s FSH a v dalším (odpočinkovém) se jí tělo umoudřilo a počali hezky doma. Držím palečky, ať se brzy zadaří!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
8.12.11 11:02

na pco to praveze nevypada, preto ze pri pco je vela malych folikulov, od toho nazov aj nazov PCO- polycysticke ovaria.

hormonalny profil Ti dok robil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
8.12.11 11:10
soldi píše:
na pco to praveze nevypada, preto ze pri pco je vela malych folikulov, od toho nazov aj nazov PCO- polycysticke ovaria.hormonalny profil Ti dok robil?

Já mám PCO a neměla jsem ani malé folikuly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
8.12.11 11:11

Já mám to samé, nedochází k ovulaci bez hormonů… U nás to vyřešilo nakonec IVF, protože k vaječníku, který funguje zase nemám vejcovod!!! Držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.11 11:18

Nezoufej, něco podobného jsme měla taky. Menstruace byla nepravidelná a brala jsem clostibegyt. U mě to bylo způsobeno tím, že jsem neměla ovulaci. Po půl roce jsem to vysadila a neřešila jsem to dál. Asi po dalším půl roce jsem neplánovaně otěhotněla a za měsíc mám termín porodu. Držím palce!

• Citovat
  • Upravit
17359
8.12.11 11:33
Aknyt píše:
soldi píše:
na pco to praveze nevypada, preto ze pri pco je vela malych folikulov, od toho nazov aj nazov PCO- polycysticke ovaria.hormonalny profil Ti dok robil?
Já mám PCO a neměla jsem ani malé folikuly ;)

a videla si obrazok zo sona?
pretoze jednym z typickych znakov pri pco su prave zvacsene vajecniky plne malych cyst (folikulov) takze neviem ako Ti mohli stanovit diagnozu PCO bez pco vajecnikov. suvisia s tym hormonalne hladiny, kedy je zvyseny testosteron, to znamena vyssia hladina androgenov, ktore vyvolavaju nadmernu cinnost vajecnikov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.11 17:49

holky hormonalni profil mam ja udelani ale moc tomu nerozumim.nevim jake maji byt vysledky.ja mam vysledky prl 0.15,lh 3.0 fsh5.5 estradiol 30.5 progesteron 4.8 tsh 0.53 t4 volny 8.1 . doktorka mi to delala v dubnu a pak me stym poslala se stitnou zlazou ze tam pry mam nizky hodnoty,jenze stitna zlaza byla uplne v poradku tak to pak uz neresila a napsala na pul roku clostik ale ten bohuzel nezabral a chodila jsem na mereni folikuli a mereni sliznice a jinak nic vic.

• Citovat
  • Upravit
10872
8.12.11 21:25

Dej si dotaz s hodnotama na www.neplodnost.org - odpovídají tam ochotně lékaři z brněnského Reprofitu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.11 07:45

dekuji urcite se tam mrknu. Carrinko A TOBE SE TO UZ POVEDLO TY MAS MIMI?

• Citovat
  • Upravit
10872
12.12.11 12:05
Anonymní píše:
dekuji urcite se tam mrknu. Carrinko A TOBE SE TO UZ POVEDLO TY MAS MIMI?

Mám je v podpisu, mám dneska už 19. měsíční dvojčátka - holčičky :-D Povedly se na druhý pokus IVF :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.12.11 16:05

ahoj holky to mám stejně dr myslí ze mam zyvseny prolaktin tak na to beru dostinex a taky clostik, ale zati zabral jenom jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.11 18:11

holky vsem vam dekuji za vase diskuze…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.11 19:12

lutadoro ja brala costik 6mes ale bohuzel se nepovedlo.v lednu jdu na laparku a pak se uvidi co dal podle vysledku. bud ivi nebo ivf ale chtela bych prvne vyskouset ivi.

• Citovat
  • Upravit
14
12.12.11 19:53

ja jsem v tom docela novacek, snazime se sice rok a pul, ale ze je neco spatne jsem zjistila az pred 4 mesici, zatim mi nasadili clostik a dostinex, pak jeste pred ovulaci mi dr dala nejakou injekci, jeste se moc neorintuju co se deje, ja vlastne ani nevim co je to ivi nebo ivf…ale ve stredu jsem objednana k leciteli,tak uvidime co ten mi rekne:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí