Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,měla bych takovou prosbičku,jestli mohu změnit car,přestože mám v tom svém mrazáčky se skladováním na 2 roky. Problém by to být neměl ne? Díky za každou radu
neporadím, ale zajímá mě to, máme jednoho mrazáka a ráda bych ho přestěhovala,ale nevím, zda to jde
jizvíková píše:
neporadím, ale zajímá mě to, máme jednoho mrazáka a ráda bych ho přestěhovala,ale nevím, zda to jde
No tak já bych je tam jako nechala,ale chtěla bych další pokus zkusit jinde. Pak teprve chodit na mrazáčky ![]()
Bubu25 píše:
No já si myslim, že ho změnit můžeš jako proč ne ale ty mrazáčky co v něm máš, tak si musíš zaplatit mražení na další roky nebo néplatit a přijdou v niveč - dle mě nefunguje jako přesunout je v rámci caru do jinýho ale nevím jen tipujutohle mě nikdy nenapadlo jak by to bylo a to tam taky máme pá kousků ale jsme tam moc spokojený a prcka od nich máme
![]()
No já mám teď mražení a skladování zaplacené na 2 roky. Proto si myslím,že by to nemusel být na 2 roky problém. Když to v druhém nevyjde,tak chodit na mrazáčky tam kde jsem teď. Koneckonců KET už nejde přes pojišťovnu,tak by v tom problém být neměl. Zaplacené to mít budou.
tak já ho po sedmi letech změnila i když jsem v tom původním měla ještě několik „sněhuláčků“ a jsem za to nesmírně ráda-v druhém se povedlo hned na poprvé a to jen zkouškou jak budu reagovat vidíš v metříku
…přeji hooodně štěstíčka ![]()
petru píše:
tak já ho po sedmi letech změnila i když jsem v tom původním měla ještě několik „sněhuláčků“ a jsem za to nesmírně ráda-v druhém se povedlo hned na poprvé a to jen zkouškou jak budu reagovat vidíš v metříku![]()
…přeji hooodně štěstíčka
Jé moc gratuluji
A rovnou dvojčátka jo
Mě se v tomhle nedaří. Už 2× mě přestimulovali z toho mi to jednou stoply a prostě už tam dál chodit nechci. A že jsou oředražený jak kráva o tom radši ani nemluvím
Volala jsem do toho druhého car a není problém mrazáčky vzít sebou do toho nového
Je to ve stejném městě o to to prý bude jednodušší
Můžu se zeptat kam jsi chodila a kam přešla?
ahoja,
pokud nechceš chodit, rozhodně změŇ. jde především o tvou psych pohodu, to je většina úspěchu.
co se týče zmrzlíků, některá centra si jej nechají převézt. jiná centra řeknou nechte je zatím tam , my chceme pracovat s esvými embryi. není nic snažšího než se objednat na konzultaci jinam a oni ti již řeknou, jak postupují oni
Ahojky jj volala jsem do toho druhého car a prý není problém. Mám se domluvit s laborkou a že ty se spojí s druhou a můžu si sněhuláky vzít sebou ![]()
Navíc je to ve stejném městě o to to prý bude jednodušší
![]()
super, gratuluji
tak mnoho úspěchů a brzské //..
znám to někdy se zdá, že je to čekání na Godota…
Mariee píše:
super, gratulujitak mnoho úspěchů a brzské //..
znám to někdy se zdá, že je to čekání na Godota…
Děkuju
Snad už se těch // dočkám a budu mít víc štěstí jak tady u nich
Ve středu jedu na krev,tak jsem zvědavá,co s nima pořeším ![]()
hele já byla asi ve 4 centrech.. al eneměnila jsem vždy kvulu nespokojensoti, ale podle toho kde byla výhodná nabídka ![]()
povedlo se až když jsem s ena to vyloženě vys… a našl asi jiné „doplňující“ aktivity.. no během čekání jsem aspoň stihla vystudovat vš ![]()
![]()
![]()
No moje centrum je docela předražený. Obě jsou soukromí,ale já jsem třeba za 2 pera gonalu 900 platila 5000 a známá z toho druhého za to samé 2600 to je pěknej rozdíl. Půlka. V mém stojí KET 7000 a v tom druhém 5000… Takže to je hlavně i kvůli tomu a pak kvůli neúspěchu. Umí mě akorád přestimulovat a houby z toho ![]()
LuciferJ píše:petru píše:Jé moc gratuluji
tak já ho po sedmi letech změnila i když jsem v tom původním měla ještě několik „sněhuláčků“ a jsem za to nesmírně ráda-v druhém se povedlo hned na poprvé a to jen zkouškou jak budu reagovat vidíš v metříku![]()
…přeji hooodně štěstíčka
A rovnou dvojčátka jo
Mě se v tomhle nedaří. Už 2× mě přestimulovali z toho mi to jednou stoply a prostě už tam dál chodit nechci. A že jsou oředražený jak kráva o tom radši ani nemluvím
Volala jsem do toho druhého car a není problém mrazáčky vzít sebou do toho nového
Je to ve stejném městě o to to prý bude jednodušší
Můžu se zeptat kam jsi chodila a kam přešla?
Chodila jsem do Gestu v Praze a přešla do reprofit Brno o Praze psát nebudu -nestojí mi ani za písmeno, v tom Brně jsme jeli fakt jen na konzutačku s tim že „nanečisto“ skusí jak reaguju na něco jiného než mě předávkovali v Praze(mimichodem 86vajíček),nakonec z pěti zvostali dva a ty dva tady za mnou lezou a jsou úžasnýýýýýýý ![]()
petru a kolik si měla jednotek, když si měla ten hyperstimulák..
Ty bláho 86 vajíček
To jsi měla hyperstimulák jako kráva ne? Byla jsi s ním v nemocnici? Udělali ti s ním i transfér? To by bylo nezodpovědné ![]()