Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jednotky mi neustále přidávali,ob den jsem chodila na UTZ a pokaždý jiný Dr a tim se jim to takhle vymklo z ruky…hyperstimulák jsem měla ani chodit jsem nemohla a probrečela jsem tři dny než mě to malinko pustilo,trasfér se samo nekonal až dva měsíce na to teprv první Ket-no lepší ani nevzpomínat ![]()
petru
ale abych se tě nedostkla, hyperstimulák není jejich chyba. nikdo dopředu neví jak tělo reaguje a třeba já s 335 jednotkami snesu sotva 5 vajec moje kamarádka má s 75jednotkami hyperstimulák..
to že ti přidávali je jasný to musí. Kdyby naopak ti dali málo jednotek a mělas jedno vajíčko, tak se naopak budeš zlobit že máš pokus v háji a nic z toho..
to je standardní postup.
ono nejde hned zavrhnout centrum a říkat: oni mi udělali.. ono nikdo nikdy neví jak tělo zareaguje.
jak píše lucifer, že je to nezodpovědné??? co je nezodpovědné? nechápu… myslím, žýe jejich úmyslem není dělat hyperstimuláky. ale bohužel občas se najde někdo, kdo má přemrštěnou reakci na hormony a bohužel to vyustí OHS..
Ahoj Luci, nechtěla bys zkusit studii v CUBE v Praze?Myslím že ještě někoho přibírají..je to nový lék a je vše zadarmo.máme uzavřenou diskuzi diskuze studijky tak když tě něco bude zajímat přijď mezi nás..
ty jo do studie jdi, také jsem byla před lety.. je to zdarma.. super.. mě to sice nevyšlo,ale jiným ano ![]()
Marie Nemyslela jsem že je nezodpovědnej hyperstimulák
Za to nemůžou,neví jaká bude reakce. Myslela jsem,že by bylo nezodpovědné,kdyby jí při takovém počtu vajíček udělali transfér. Protože je jasný,že by se jí OHSS rozjelo ve velkém. Už chápeš jak jsem to myslela?
Luci jestli ti mužu poradit,tak opravdu zkus to v te Belehradske,my jsme tam chodili a byla jsem tam moc spokojená, 1 pokus nám sice nevyšel,přítel má špatný spearmio,ale druhý pokus už nám vyšel a jsem v 10 týdnu
Jaňulí Jé díky
Zase někdo z Bělehradské
Jdu tam,dneska jsem jim volala a vezmu si sebou i mrazáčky,takže super
Jen se laborky musí domluvit mezi sebou. A to ti poprvé nezbyli mrazáčky ani na KET?
nám zbyli s osmi oplodněních po 5ti denní kultivaci 2 embrijka,které jsem si nechala zavest,takže druhý pokus jsem musela postupovat znova a to už nám zbyli 4 mrazáčky,takže máme ještě zásobičku…
Tak to je fajn
No já v pronatalu chtěla taky kultivaci do blastocyst a jako nezájem. Udělali mi jí jen 4 denní do morul. A 8 zamrazili. Kdyby je nechali do těch blastocyst,tak třeba nic do mrazáku nebude,ale vím,že zbydou jen ty kvalitní.
Končím u nich,akorád z lidí tahají prachy a houby z toho ![]()
A jinak gratuluji ![]()
děkuju moc,držím ti palečky,at už ti to konečně vyjde,nás to stálo dohromady kolem 60 tisíc,takže levné to taky nebylo,ale pro mimi co by jsme neudělali…
No nás to teď v pronatalu ten stoplej pokus a tenhle stálo dohromady 35000 a to nepočítám benzín,protože pomalu ob den utz a nepočítám ani ostatní léky,co bereš před transférem a po něm. Ty nám taky hodily minimálně 2000.
A ty jsi přímo z K.V. nebo jste také dojížděli? Kolik ti je,pokud to není tajné ![]()
Tak to jsi měla také docela pěknou dálku. Já jsem z Habartova u Sokolova
Máme to nějakých 30km. a je mi 25.
no my to máme kolem 70 km,ale autem se to dá za 50 minut,takže to jde…a kdy tam máš jít na pohovor????