Mohla bych být těhotná?

6327
1.12.11 15:48

mohla bych byt tehu?

holky prosim o radu,menstruace probehla 2dny jsen spinila 3den jsem jen dopoledne krvacela a vecer uz nic.momentalne mam 3dny po menstruaci a bazalni teplota stale 37 muze se jednat o tehotenstvi? s manzelem se snazime 3 roky a stale nic.jinak beru utrogestan a clostibelgyt.a obcas me boli bricho a sem tam trosku i krece dik hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8431
1.12.11 15:49

hanka

ahoj Hanko a zkoušela jsi test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
1.12.11 15:54

jeste ne ale je fakt ze to mam po tech praskach rozhazeni hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
1.12.11 15:56

Určitě zkusit test, není, co jiného říci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
1.12.11 15:56

Kamarádka zjistila těhu až ve 3.měsíci. MS se normálně dostavila - tedy slabší, ale byla, takže vše je možné, držím palečky, ať už se to zadaří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
1.12.11 16:05

kez by to vyslo byla bych stastna zitra zkusim test.jinak v lednu jdu na laparoskopii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
1.12.11 16:44

A koukej nám zítra říct jak test vyšel…nesnáším nakouslé diskuse tohoto druhu, když se pak nedozvíme výsledek :lol: Držím palec! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
1.12.11 16:52

neboj ozvu se vam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
1.12.11 17:18

to mi povídej,já taky kolikrát čekám jak to dopadne a vono nic takže budem čekat a držet palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
4.12.11 14:27

holky tak bohuzel nic teplota sla dolu uz mam jen 36.7 a uz mam 6 dni po menstruaci.i tehotensky test jsem zkousela ale bohuzel jen jedna carka.takze me ceka v lednu laparoskopie,protoze 3roky se snazime a nic a manzel ma spermiogram v poradku,.mate nekdo podobni zkusenosti? hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.11 16:12

Hani, nezoufej! Pokud mohu za sebe doporučit, neměř teplotu..Já byla příšerně posedlá chtíčem o miminko, měřila co se dalo, počítala plodné dny, operace, IUI aj. a to nemluvím o sexuálním životě na povel :zed: . Přesně to tak bylo 3 roky..až jsem se na všechno vykašlala, manželství šlo do háje..Postavila jsem se znovu na vlastní nohy, začala podnikat, potkala báječného muže, za kterého jsem se provdala a hned na první pokus o miminko, jsme uspěli :dance:. 5 let jsem se trápila a najednou to šlo hned. Mě asi taky pomohla psychika. Jinak má sestra otěhotněla po testu plodnosti, dá se koupit v lékárně - ovulační test, tak co ho zkusit? Moc držím palečky, vím jak těžké je čekání! Také jsem si prošla svým, ale teď mi tu bulí jeden téměř pětiměsíční Honzíček :mrgreen: .Věřím, že i Vám se zadaří, moc Vám to přeji :kytka: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
16.12.11 18:52

teplotu uz davno nemerim a stejne tomu nak neverim ze to funguje.a sexualni zivot na povel to znam velmi dobre.snazime se 3roky.manzel ma spermio dobre ja hormony take .jeste me cekaji hormony v pulce menstruace a plus prohludnuty tech vejcovodu a pak hned na 1 ivi na obilnaku.zdaji se mi hrozne mili a ochotny na obilnaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
16.12.11 18:52

teplotu uz davno nemerim a stejne tomu nak neverim ze to funguje.a sexualni zivot na povel to znam velmi dobre.snazime se 3roky.manzel ma spermio dobre ja hormony take .jeste me cekaji hormony v pulce menstruace a plus prohludnuty tech vejcovodu a pak hned na 1 ivi na obilnaku.zdaji se mi hrozne mili a ochotny na obilnaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
16.12.11 18:54

skyhelleden tys prisla do jinyho stavu sama nebo za pomoci ivi ci ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.11 19:51

Hani, otěhotněla jsem pomocí přírody, prostě se zadařilo přirozenou cestou s jiným partnerem nynějším manželem. U mě byl problém neprůchodnosti levého vejcovodu. Nevím čím to pak bylo, že jsem pak hned otěhotněla, snad spokojeným manželstvím, změnou dosavadního života, nebo se na mě konečně po dlouhých 5 ti letech usmálo štěstí. Jo a Honzíčka jsme počali v Paříži na dovolené :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí