Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj vsichni mate nekdo zkusenosti? v lednu 2012 jdu na laparoskopii v brne na polni,mate nekdo zkusenost s nemocnici polni v brne? dekuji hanka
Ahoj, Polní je Milosrdných bratří, že? Já tam byla loni na hysteroskopii a už nikdy víc!!! Hrůza! A nakonec jsem zjistila, že mě ani neodoperovali, že jen diagnostikovali to, co jsem už věděla. Pak jsem už radši jela do Prahy k Apolináři.
Ja mam vseobecne dobre zkusenosti s Heliosem v Brne, tam laparoskopie taky delaji hodne.
Já byla na Obilňáku, je to cca 5 let a úplně v pohodě. Jen 3 maličké jizvičky. Zároveň mi dělali i hysteroskopii a hned po operaci jsem byla ok. Třetí den jsem šla domú, nic mě nebolelo.. ![]()
Holky nepodstoupili jste nektera tedka v brne u milosrdnych laparku? lenka
Ahoj holky, za 14 dní mě čeká laparoskopie v nemocnici u Milosrdných bratří v Brně
máte nějakou zkušenost???
Ahojky, tak co ty laparky, jake to bylo? @mmarket taky nad tou nemocnici uvazuji, kdo vas operoval?
@AdélaEMIMINO a co tam bylo spatne??? Hysteroskopie je jen nahlednuti do delohy ne?
@Vrk operovala me Dr. Milionova, personal byl mily, byla jsem spokojena ![]()
@mmarket tak to rada slysim a muzu se zeptat co rekonvalescence? Mam jit jeste na skarifikaci vajecniku…mam strach i z tech jizev, jde to videt?
a za jak dlouho jdes domu? Davaji predtim klistyr? ![]()
@Vrk
já byla pouze na laparoskopii, takže mám 3 díry v břiše, teď jsem měsíc po operaci, krásně se to zahojilo
strávila jsem tam 5 dní, den po operaci byl masakr, bolelo to, ale druhý den o 100 procent lepší ![]()
řekli mi 3 měsíce nesportovat, nekoupat se, netahat nic těžkého, ale jelikož mám doma dítko, tak netahat nic těžkého dost dobře nešlo
a sportovat už se taky chystám ![]()
tak se ničeho neboj!!! ![]()
Děvčata byla jste některá na laparoskopii v Brně? Jaké jsou vaše zkušenosti?? Moje Dr mě poslala do Znojma či Vyškova, ale prej pokud Brno tak jedině Milosrdní… tak já nevím
Mám 4cm krvavou cystu na vaječníku s podezřením na endometriozu a mimi ještě nemám…
@Vali90
já byla letos v květnu, Milouše můžu jen doporučit ![]()
nyní jsem v 6.měsíci ![]()