Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jj,já jsem už taky včera nějak odpadla
Prosím tě,Jani,jáká je v Bělehradské úspěšnost z KET?
Luci já jsem se na to ptala,když nám nechávali zamrazit ty čtyři,jaká je šance a paní doktorka říkala,že je to skoro totéž jak při et,pokavad jsou dobrý kvality tak není problém aby se uchytili
Tak to je hezký
To jsem ráda ![]()
Jako mě dostalo i to,že u vás se prý mražení a uchování na rok platí 1500,– a víš kolik je mražení a uchování na 2 roky u nás? 6000,– Takže když to u vás vynásobíš na 2 roky,tak jsme o půlku dražší
Já se tam na ten zítřek tak těším ![]()
Nevíš za jak dlouho po laparce a hysteroskopii bych mohla na KET?
ano platili jsme 1500 na rok a pak každý rok se plati 1000,– tak to je síla,by mě zajmalo za co si učtujou takový prachy,myslim si,že by jsi mohla jít po 3 měsících,ale nejsem si jistá…
No já se poptám doktorů a uvidíme
Jj to by mě taky zajímalo,za co chtějí tolik. To je za ty 2 roky o 3500 dražší jak u vás ![]()
No já bych ráda,protože miminko strašně chci. Jako mám z toho strach,ale zase je to lepší centrum a třeba to zrovna vyjde ![]()
když mě nevyšel 1 pokus tak jsem mohla už po dvou měsících jít na další,taky jsem to neodkládala a říká se že 1 pokus málokdy vyjde,že největší šance je 2 a 3,takže jsem i doufala a povedlo se,určitě ti to vyjde,držím palečky.
Děkuju
No u KET je to prej jedno,to se může třeba následující cyklus
Ale jinak já mohla na další pokus až po 3 měsících. Vy můžete po 2,asi je to všude jinak
Myslíš,že když 1 pokus nevyjde a je větší šance při 2,že do tho můžu počítat i KET ![]()
já s ket zkušenosti nemám,ale myslím si,že jo,nechápu proč ti to nenechali 5 dní kultivovat,nám to dělali automaticky.
No já to taky chtěla a oni mi řekli,že jsou všechny krásný a že to není nutný
Přitom klidně jich ten 5 den nemuselo být 10,ale jenom 2,že to ostatní nezvládnou. Proto by mě zajímalo,jestli když se domluvím s doktorem,jestli by to šlo je po rozmražení nechat ještě den vyvýjet než mi je vloží. Když to zvládnou,tak budou dobrý ![]()
no byli krásný a nevyšlo to vid,když jsi jich měla tolik tak to mohli nechat,mě to někdy fakt přijde,že tahají z lidí jen prachy