Změna CARU

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2177
5.12.11 19:15

No ve středu jdu na krev,tak se mám stavit i v Bělehradské a nějak se domluvíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.11 19:18

tak to jdeš docela brzo,tak to jsem zvědavá jak dopadneš,ale jsou tam všichni moc milí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2177
5.12.11 19:21

No já je tam tak nějak znám :D Byl to první car,měli jsme tam pohovor v květnu. Ale byla jsem blbá a přešla do pronatalu. A docela toho lituji :( No já ve středu nebudu mluvit s doktorem,ale jen s nějakou sestřičkou. Ta mě objedná a uvidíme co s těma embryjkama atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.11 19:29

tak to jsi nemohla vědět,že to tak dopadne,tak hlavně aby jsi tam byla spokojená,já jsem se taky nejdřív rozhodovala,že zkusim pronatal,ale pak mi docela dost lidí řeklo,že car v Bělehradske má docela dobre hodnocení a uzpěšnost,tak jsme šli tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2177
5.12.11 19:33
janulinecka píše:
tak to jsi nemohla vědět,že to tak dopadne,tak hlavně aby jsi tam byla spokojená,já jsem se taky nejdřív rozhodovala,že zkusim pronatal,ale pak mi docela dost lidí řeklo,že car v Bělehradske má docela dobre hodnocení a uzpěšnost,tak jsme šli tam…

No,já kdybych nebyla blbá,tak jsem tam taky zůstala :( Možná by mi před tím udělali veškeré vyšetření a nehnaly by mě do IVF hned. A měla jsi toho doktora nebo doktorku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.11 19:36

poprvé jsem měla jen doktora a po druhý jsem u transferu a při et měla doktorku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2177
5.12.11 19:42

Já bych nejradši toho doktora :D Slyším na něj samou chválu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.11 19:44

jo jo ten je v pohodě,sympaták :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2177
5.12.11 19:47

Já už se tak těšííím :) Ale asi bude KET až v létě :( Chci se napřed dát do kupy a nejsou kačky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.11 19:51

tak třeba se to povede samo,po nezdařilém ivf,je větší šance otěhotnění,mě když nevyšel 1 pokus tak jsem si řekla,že na to prdim,nejdříve za rok a po 4 měsících už jsem volala a objednávala se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2177
5.12.11 20:06

No ale já mám PCO,takže anovulační cykli,to je pak těžký :( I když jsem někde četla,že OPU je něco jako Driling vaječníků,ale prý to vydrží jen 3 měsíce a je to tam znova :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.11 20:09

ale při ket by jsi neměla nic platit ne?jen léky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2177
5.12.11 20:14

No až budu v bělehradské,tak se tam platí 5000 za rozmražení a zavedení. No ale v pronatalu za to chtějí 6800 tak je to furt levnější. No a léky k tomu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.11 20:18

to jsem myslela,že pronatal je levnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2177
5.12.11 20:32

No,já původně také a skutek utek :D

• načítám...