Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No ve středu jdu na krev,tak se mám stavit i v Bělehradské a nějak se domluvíme ![]()
tak to jdeš docela brzo,tak to jsem zvědavá jak dopadneš,ale jsou tam všichni moc milí.
No já je tam tak nějak znám
Byl to první car,měli jsme tam pohovor v květnu. Ale byla jsem blbá a přešla do pronatalu. A docela toho lituji
No já ve středu nebudu mluvit s doktorem,ale jen s nějakou sestřičkou. Ta mě objedná a uvidíme co s těma embryjkama atd.
tak to jsi nemohla vědět,že to tak dopadne,tak hlavně aby jsi tam byla spokojená,já jsem se taky nejdřív rozhodovala,že zkusim pronatal,ale pak mi docela dost lidí řeklo,že car v Bělehradske má docela dobre hodnocení a uzpěšnost,tak jsme šli tam…
janulinecka píše:
tak to jsi nemohla vědět,že to tak dopadne,tak hlavně aby jsi tam byla spokojená,já jsem se taky nejdřív rozhodovala,že zkusim pronatal,ale pak mi docela dost lidí řeklo,že car v Bělehradske má docela dobre hodnocení a uzpěšnost,tak jsme šli tam…
No,já kdybych nebyla blbá,tak jsem tam taky zůstala
Možná by mi před tím udělali veškeré vyšetření a nehnaly by mě do IVF hned. A měla jsi toho doktora nebo doktorku?
poprvé jsem měla jen doktora a po druhý jsem u transferu a při et měla doktorku
Já už se tak těšííím
Ale asi bude KET až v létě
Chci se napřed dát do kupy a nejsou kačky ![]()
tak třeba se to povede samo,po nezdařilém ivf,je větší šance otěhotnění,mě když nevyšel 1 pokus tak jsem si řekla,že na to prdim,nejdříve za rok a po 4 měsících už jsem volala a objednávala se ![]()
No ale já mám PCO,takže anovulační cykli,to je pak těžký
I když jsem někde četla,že OPU je něco jako Driling vaječníků,ale prý to vydrží jen 3 měsíce a je to tam znova ![]()
No až budu v bělehradské,tak se tam platí 5000 za rozmražení a zavedení. No ale v pronatalu za to chtějí 6800 tak je to furt levnější. No a léky k tomu ![]()