Změna CARU

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.12.11 10:46

jo jo agolutin jsem si píchala do 8. tt a pak jsem najela na ultroš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
6.12.11 10:47

Lucifer

jdu na to v lednu..věřím tomu jako nikdy ničemu..pospěš protože už může být plno..ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2177
6.12.11 10:51

Aha :) No jedna holčina mi právě říkala,že i pak ukecala doktora aby jí nechal agolutin :D Kolik toho utroše bereš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2177
6.12.11 10:52

Marti Já to nikde nemůžu najít? Na netu mi na název CUBE vyjíždí něco o deskách :nevim: Ale psala jsem na tu vaší skupinu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.11 10:53

2-2-2,ale už jen 10 dní a konec,já už jsem si to neměla kam píchat,měla jsem tak nateklej zadek,že jsem byla rada za tablety :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2177
6.12.11 10:55

A ty injekce bolí? Asi jo viď :( Já teda do zadku ještě nikdy nic nepíchala ( myslím sama ) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.11 10:58

není to příjemný ale dá se na to zvyknout,já jsem si to píchala i sama,když byl přítel v práci,sice to byl boj,ale zvládla jsem to,sestřička se divila,že si to dokážu píchnout sama,to zvládneš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2177
6.12.11 11:01

No nevím nevím,já se při tomhle na přítele spoléhat nemůžu :( Má strach,že by mě to bolelo víc než když se píchnu sama :D Jsem na to zvědavá. Hlavně už chci miminko :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.11 11:07

budeš mít uvidíš,prostě to musí vyjít,hele nám řekl doktor na prvním pohovoru,že to vyjde,že jsme mladý a že musíme být v pohodě a že do třetího pokusu to na 100% vyjde a vidíš jak jsme dopadli a mužu ti říct,že přítel to měl hodně špatný,takže věřim,že ti to vyjde,Luci jdu vařit,nebo mi přítel umře hlady :lol: zatím pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2177
6.12.11 11:18

Jasně,jen mu běž uvařit :) My máme rajskou,tak já nemusím :D No kéž by to už konečně vyšlo :D Strašně se na to těším :) Tak zatím pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
6.12.11 11:56
LuciferJ píše:
Marie Nemyslela jsem že je nezodpovědnej hyperstimulák :mrgreen: Za to nemůžou,neví jaká bude reakce. Myslela jsem,že by bylo nezodpovědné,kdyby jí při takovém počtu vajíček udělali transfér. Protože je jasný,že by se jí OHSS rozjelo ve velkém. Už chápeš jak jsem to myslela?

ahááá tak to je jasný :-))) ono to vyznělo jinak :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
6.12.11 11:57

jéé rajskou jdu právě dělat :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2177
6.12.11 12:02
Mariee píše: