Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jo jo agolutin jsem si píchala do 8. tt a pak jsem najela na ultroš.
jdu na to v lednu..věřím tomu jako nikdy ničemu..pospěš protože už může být plno..ahoj
Aha
No jedna holčina mi právě říkala,že i pak ukecala doktora aby jí nechal agolutin
Kolik toho utroše bereš?
Marti Já to nikde nemůžu najít? Na netu mi na název CUBE vyjíždí něco o deskách
Ale psala jsem na tu vaší skupinu ![]()
2-2-2,ale už jen 10 dní a konec,já už jsem si to neměla kam píchat,měla jsem tak nateklej zadek,že jsem byla rada za tablety ![]()
A ty injekce bolí? Asi jo viď
Já teda do zadku ještě nikdy nic nepíchala ( myslím sama ) ![]()
není to příjemný ale dá se na to zvyknout,já jsem si to píchala i sama,když byl přítel v práci,sice to byl boj,ale zvládla jsem to,sestřička se divila,že si to dokážu píchnout sama,to zvládneš ![]()
No nevím nevím,já se při tomhle na přítele spoléhat nemůžu
Má strach,že by mě to bolelo víc než když se píchnu sama
Jsem na to zvědavá. Hlavně už chci miminko ![]()
budeš mít uvidíš,prostě to musí vyjít,hele nám řekl doktor na prvním pohovoru,že to vyjde,že jsme mladý a že musíme být v pohodě a že do třetího pokusu to na 100% vyjde a vidíš jak jsme dopadli a mužu ti říct,že přítel to měl hodně špatný,takže věřim,že ti to vyjde,Luci jdu vařit,nebo mi přítel umře hlady
zatím pa ![]()
Jasně,jen mu běž uvařit
My máme rajskou,tak já nemusím
No kéž by to už konečně vyšlo
Strašně se na to těším
Tak zatím pááá
LuciferJ píše:
Marie Nemyslela jsem že je nezodpovědnej hyperstimulákZa to nemůžou,neví jaká bude reakce. Myslela jsem,že by bylo nezodpovědné,kdyby jí při takovém počtu vajíček udělali transfér. Protože je jasný,že by se jí OHSS rozjelo ve velkém. Už chápeš jak jsem to myslela?
ahááá tak to je jasný
ono to vyznělo jinak ![]()
Mariee píše:
jéé rajskou jdu právě dělat
Jé tak to jsme se docela trefili ![]()