Kdy ukončit neschopenku?

624
3.3.24 21:05

Kdy ukončit neschopenku?

Ahoj, chci se zeptat, od středy jsem na PN, ve středu jdu na kontrolu(už bych měla být ok),ale od pondělí 11.3.my začíná dovolená a můj dotaz zní, když mi doktorka ukončí pátkem 8.3.neschopenku(ale sobotu 9.3.maj ještě pracovní směnu)musim tedy ten den do práce, nebo jak to vlastně je? Děkuji za vysvětlení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7987
3.3.24 21:06

Ano, pokud budeš mít neschopenku do 8.3, tak 9.3 musíš do práce. Nebo si to nech ukončit k 9.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36404
3.3.24 21:09
@Tereza Z píše:
Ahoj, chci se zeptat, od středy jsem na PN, ve středu jdu na kontrolu(už bych měla být ok),ale od pondělí 11.3.my začíná dovolená a můj dotaz zní, když mi doktorka ukončí pátkem 8.3.neschopenku(ale sobotu 9.3.maj ještě pracovní směnu)musim tedy ten den do práce, nebo jak to vlastně je? Děkuji za vysvětlení…

Samozřejmě, že pokud máš naplánovanou směnu na sobotu a doktorka ti ukončí neschopenku v pátek tak na ni musíš jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
3.3.24 21:23
@JancaS84 píše:
Samozřejmě, že pokud máš naplánovanou směnu na sobotu a doktorka ti ukončí neschopenku v pátek tak na ni musíš jít.

Takže jedině se s dr. domluvit, aby mi to ukončila k 9.3.,od neděle 10.3.mam ten den volno a od 11.3.čerpám dovolenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16639
3.3.24 21:29
@Tereza Z píše:
Takže jedině se s dr. domluvit, aby mi to ukončila k 9.3.,od neděle 10.3.mam ten den volno a od 11.3.čerpám dovolenou

Ano, jedině tak, nebo jít v sobotu do práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast