Kdy před porodem vyvařit dudlíky a lahvičky?

39
11.5.10 12:26

kdy vyvařit?

Ahojky. Potřebovala bych poradit. Včera jsem byla na nákupech a pořídila nějaké dudlíky a lahvičky pro malou. Do porodu mám ještě měsíc a tak sem se chtěla zeptat kdy bych to měla vyvařit? Mám už teď,nebo je ještě brzy?? Děkuju za rady a typy. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
11.5.10 12:35

já asi nejsem reprezentativní případ, ale já vyvařovala až když jsem měla malého doma. Pokud bys chtěla dudlík do porodnice, tak bych ho vyvařila před odjezdem nebo by ho mohl vyvařit a přivézt přítel/manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
11.5.10 13:03

já bych taky vyvařila až budeš doma. Třeba nakonec ani dudlík nebude potřeba. A když jo tak je to hned. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
11.5.10 13:03

ahoj ja to udelala tak ze jsem si vyvarila dudlik co jsem brala sebou do porodnice a lahve jsem vyvarovala az kdyz byli potreba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
11.5.10 13:04

V porodnici jsem používala erární. Rovnou ti ho vysterilizují. Na cestu jsme ho museli ukrást :oops: , protože jsem ho zapoměla manželovi říct, aby ho přivezl. Takže potřebuješ přivézt na cestu, to zvládne doma manžel. Snad.

• Citovat
  • Upravit
11.5.10 13:15

Zatim nemá smysl

Čáááásuu dooost :-D
Taky jsem aktivně pokoupila kdeco a hned pochystávala … a efekt „přípravy na přípravu“ pak byl nula, protože kojim a lahvičku jsem za 4 měsíce použila jen 3×, dudíka dala asi až ve 3. týdnu (prdy) … Budeš mít ještě dost času, stejně to pak budeš vyvařovat před použitím znovu (určitě i kdybys to dnes vyvařila, tak to pak mimču rovnou nedáš „ze skříně“ a znovu to vyserilizuješ přímo před „spotřebou“, aby to bylo čistý).
Ale uplně tě chápu - mě tyhlety činnosti (kupování, uskladňování a připravování věciček) dělaly šílenou radost, Chocholoušek by řek BUDOVÁNÍ HNÍZDA - užívej si to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
11.5.10 13:25

já bych nevyvařovala - u nás v porodnici jsou dudlíky zakázaný, neměly by se dávat dítěti min. 2 týdny, dokud se nenaučí pořádně pít (pokud chceš a budeš kojit), já dala až tak ve čtvrtém týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
11.5.10 14:07

Fidak a me dr rekl at maly dudlik dam, ja jsem ji mela treba od osmi vecer do peti do rana u prsa, a on rekl, ze bych se s toho zachvili zblaznila a ze mala se prichytava krasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.10 23:40

dudlik do porodnice si neber a vubec se pokus bez i potom. My jsme to zvladly, vyhnes se mimo jiné hlavne tomu ze kdykoli vypadne budes muset vstat a dat. Lahvicky kupovat ted… no taky jsem to udelala a jednu si koupila. Nikdy jsem ji nepotrebovala a uz ani nebudu, jedině kdyz vymenim savičku podle mesice. A opravdu vyvaruj az tesne pred pouzitim, driv to nema smysl .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
9.8.10 10:32

No, dudlík si asi koupím, ale rozhodně ho s sebou nebudu brát do porodnice a pak se uvidí. Radši ať si prcek zvyká nejdřív na bradavku než na gumu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí