Kdy začít zase brát?

6
10.8.17 12:26

Kdy začít zase brát?

Ahoj holky. Je to 2 týdny co jsem odjela na dovolenou a já blbec zapomněla doma antikoncepci - takže jsem jakoby uprostřed platíčka vysadila. Tento týden jsem měla normálně dostat menstruaci ale bohužel zatím nic (vím že jsem si tím „vysazením“ rozhodila cyklus).Otázka zní - kdy mám antinu opět nasadit? Mám čekat až to opět dostanu nebo můžu začít brát po tomto týdnu kdy normálně vysazuji? Opravdu na menzes teď čekám jak na smilování a taky mám celkem strach pokud to nedostanu. Snažím se vyvolávat kontryhelem, cítím už druhý den maličko tlak v podbříšku ale pořád nic. Antikoncepci jsem brala cca 3 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.8.17 12:39

@all006 Nasadit opravdu až poté, co MS přijde (první den MS). A pokud MS nepřijde do měsíce, zajdi si na vyvolávačku na gyndu.

Jinak můj příběh začal obdobně jako tvůj, zapomněla jsem si doma prášky a chtěla nasadit, až přijde MS… Čekala jsem půl roku, než MS samovolně přišla (chtěla jsem tělu dát čas, ať se vzpamatuje, tak jsem na vyvolávačce nebyla). Prášky už jsem nikdy zpět nenasadila… Tělu nechala několik let na srovnání (dodnes se nestalo) a cca po pěti letech jsem přešla do módu chci dítě… Asi Ti nemusím říkat, že se snažíme už přes rok a stále nic… Nechci být moc velká moralistka, ale vědět o antikoncepci (myslím o tom, že skrývá problémy s neplodností) tolik co teď, vysadím ji mnohem dříve…

• Citovat
  • Upravit
565
10.8.17 13:11

Já bych začala brát po týdenní pauze, na co čekat na ms, stejně nepřijde pravá ms.. a mimochodem já brala prášky 7 let v kuse a pak jsem otěhotněla hned, záleží, jak je na tom tvůj cyklus před braním ha, ale samozřejmě je ha svinstvo chemický, ovšem s těmi výroky o neplodnosti bych byla opatrná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.8.17 13:14

@Avocado123 Jenže problém je právě v tom že já „vysadila“ uprostřed cyklu takže ani nevím po jaké době budu chráněná pokud znovu nasadím po tady té týdenní pauze :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
10.8.17 13:31

Nasadila bych po tydenni pauze. A pokud mas obavy, chran se jeste aspon tyden jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.17 13:34

Mela bys byt chráněna od te doby co to znovu nasadis.pro jistotu si dávej treba mesic pozor.

• Citovat
  • Upravit
565
10.8.17 14:25

@all006 je jedno, že si vysadila uprostřed cyklu, prostě týden pauza a pak zase začneš, tvoje tělo pod prášky není naprogramováno na 21 dní, prostě dokud zobeš, tak „nemenstruuješ“ a jak vysadíš, tak začneš krvácet, těch 21 dní prášků a 7 dní pauza je jen proto, aby měly ženy pocit, že mají pravidelný cyklus, ale můžeš brát třeba 30 dní prášky v kuse, pak vysadit na týden a pak začít zase a brát klidně 3 měsíce v kuse atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí