Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
U nás úplně v pohodě. Jako bych byla s dětmi já. Jediný rozdíl je v tom, že po dětech neuklidí (nádobí, hračky). Na druhou stranu si ale celý den společně hrají nebo jdou na celý den ven. ![]()
Pokud nehlídám já, hlídá školka, babička, nebo teta. Rozdíl nevidím… ![]()
U nás je to jako kdybych byla doma já, akorát většinou zbyde bordel v kuchyni
jo a taky hraje se starším synem na xboxu, to já teda nedělám… A když si vezme malého, tak ten ho pravidelně poblinká, asi si to pro něj vždycky šetří, na maminku se totiž nebleje ![]()
Asi podobně, jako u @Yasmina21 a @Kriss Tina -o děti je postaráno, domácnost pláče ![]()
U nás určitě je velký rozdíl, když se o děti stará tatínek. Lépe se dětičky nají. ![]()
O dite se postara, ale doma jak po bitve. ![]()
Nevim co se doma deje kdyz tu nejsem, priznali se pouze k tomu, ze byl kluk venku s botama obracene ![]()
Tatinek sve deti nehlida, neni chuva, maminka je taky nehlida, normalne s nimi travime cas jako rodice ![]()
Jinak s tatou je hlavne starsi naprosto stastny, blbnou jak dve male deti, nebo neco spolu delaji, tuhle lezli na strechu, malem me trefil slek
Jinak naprosto normalne, kdyz byli sami cely vikend, tak vsechno zvladli, akorat ze jedli 3× denne palacinky, ale to je sumak ![]()
Musím říct, že manžel se o děti dokáže postarat skvěle. I domácnost s nima zvládne líp než já, protože jeho děťátka pořád neotravují. Jen s oblečením si moc nerozumí. Před dvěma lety jsem ulehla s virózou a tak vzal dítě na výlet vlakem. Moc si to užili a vůbec jim nevadilo, že dcerka jede v pyžamku na který dostala bundičku. Byl říjen a nad fotkou, kterou poslal celé rodině, se všichni chechtali ještě pěkně dlouho. Kolikrát děti někam šly v bačkůrkách, dcerka dostala noční košilku místo šatiček, dvouleté oblíknul oblečení starší sestry, to ani nemluvím. Táta je skvělej, ale módní guru z něj holt nebude…
Naštěstí už si ta starší to oblíkání celkem koriguje sama…
Další vtipný článek, jak tatínci „hlídají“ a toho humóóru kolem
no jo a pak je bránit, že chlapi na mimina nejsou a nelze po nich chtít obléknout dítě ven, však se o tom všude píše, koukni… ![]()
@Janli náhoda, že je to za tvým příspěvkem, nebylo to myšleno proti tobě ![]()
@Janli píše:
Musím říct, že manžel se o děti dokáže postarat skvěle. I domácnost s nima zvládne líp než já, protože jeho děťátka pořád neotravují. Jen s oblečením si moc nerozumí. Před dvěma lety jsem ulehla s virózou a tak vzal dítě na výlet vlakem. Moc si to užili a vůbec jim nevadilo, že dcerka jede v pyžamku na který dostala bundičku. Byl říjen a nad fotkou, kterou poslal celé rodině, se všichni chechtali ještě pěkně dlouho. Kolikrát děti někam šly v bačkůrkách, dcerka dostala noční košilku místo šatiček, dvouleté oblíknul oblečení starší sestry, to ani nemluvím.Táta je skvělej, ale módní guru z něj holt nebude...Naštěstí už si ta starší to oblíkání celkem koriguje sama…
Jo jednou byl chlap se synem na chatě a nechali tam v půlce léta dost spinavyho oblečení. Nebylo co prát a druhý den jsem slušně nakoupila ve slevách nové. Letos jako když najdu.
@Bubla_Bučková
asi to bude celospolečenský fenomén, který můj muž jen podporuje
.
Tak muž je na rodičáku, takže už má péči v malíčku. Akorát zpočátku jsme měli ve skříni oblečení v košíkách a na každém byla cedulka, co v něm je - pyžamka, trička na ven, sváteční… abychom se vyhnuli výše uvedenému. Teď už dokáže rozeznat, z které kategorie je oblečení, už když ho donesu domů
no a jinak je úžasnej, má svatou trpělivost, stíhá u toho uklízet, vařit, třídit odpadky, konverzovat s matkami na písku, je boží ![]()
@Bubla_Bučková píše:
Další vtipný článek, jak tatínci „hlídají“ a toho humóóru kolemno jo a pak je bránit, že chlapi na mimina nejsou a nelze po nich chtít obléknout dítě ven, však se o tom všude píše, koukni…
Zdravím, nebojte, takhle to myšleno není
Jen sbírám inspiraci, přijde mi to jako lepší způsob než pročítat už napsané články na netu
. Trochu nešťastně jsem zvolila název diskuze, přiznávám. Nezajímají mě jen „humorné historky“, ty použiju pouze na „odlehčení“ článku. Půjde mi o to ukázat, že táta=máma, jen občas mají nějakou tu vtipnou historku s dětmi navíc, než my. ![]()