Když jde žena spát

303
28.11.14 12:03

Když jde žen spát

Když jde žena spát

Rodiče se dívali na televizi a matka řekla:
„Je už pozdě, jsem unavená, půjdu spát!“
Odešla do kuchyně udělat svačinu na zítřejší výlet dětem, -vytáhla maso z mrazáku na zítřejší večeři, - zkontrolovala, kolik müsli je v zásobníku, - připravila kávu do kávovaru na ráno, - uklidila ze stolu hru, kterou děti dohrály, - dala na místo telefonní seznam, - pověsila mokrý - ručník na sušák.
zívla, protáhla se a odcházela do ložnice.
Cestou se zastavila u psacího stolu a napsala na lístek vzkaz pro učitele, - odpočítala nějaké peníze dětem na výlet a - vytáhla učebnici schovanou pod křeslem,
napsala na lístek seznam, co se má zítra nakoupit v potravinách.
Lísteček si položila vedle kabelky.
Pak se odlíčila pleťovým mlékem tři v jednom,
natřela se výživným nočním krémem a krémem proti vráskám a vyčistila si
 zuby.

Otec zavolal: „Myslel jsem si, že jsi šla do
postele!?“

„Právě jdu!“odpověděla.
Nalila psovi do misky vodu, pustila kočku ven, zkontrolovala dveře, jestli
jsou zamčené a jestli svítí venkovní světlo, - nahlédla do pokoje každého dítěte a - pozhasínala jejich noční lampičky a televize, - poklidila jejich na zemi poházené oblečení, špinavé ponožky dala do koše na prádlo, - promluvila s dětmi, které byly ještě vzhůru a políbila je na dobrou noc.
V ložnici si nastavila budík, nachystala si
oblečení na zítřek, - dopsala na lístek 6 nejdůležitějších věcí,
které musí zítra zařídit.
Vzpomínala, jestli splnila vše,
co měla na dnešek naplánované.

Ve stejné chvíli otec vypnul televizi a řekl, že jde spát a zalehl.

Něco zvláštního v tomhle příběhu?
Uvažuješ, proč ženy žijí déle?
Protože jsme naprogramovány na dlouhý proces!!!
Nemůžeme umřít dřív, protože máme ještě tolik práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4620
28.11.14 12:04

Já když jdu spát, tak jdu spát :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
28.11.14 12:07

A maximálně napíšu na lísteček, že jestli nebude zítra uklizenej ten bordel ze země z pokojíků, bude sakra zle :mrgreen: a když ráno vstávám, manžel už má dítě po snídani a svačiny jsou udělané :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
28.11.14 12:12

No tak to abych říkala že jdu spát už v osm abych byla do desíti v posteli :-D
Tohle je asi nějaká super žena nebo Stepfordská panička :-)
Já když řeknu, že jdu spát tak do 5ti minut spím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
28.11.14 12:12

No já říkám, že jdu spát až když jsou tyhle věci hotový. Tyhle statě mají za smysl snad jedině poukazovat na neschopnost mužů, u mě ale mají opačný účinek, vždycky si říkám, kdo tomu proboha věří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
28.11.14 12:14

Kdyz jdu spat, jdu spat a jeste nekdy usnu driv na gauci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
28.11.14 12:15

A jinak me chlap, kdyz je doma, tak mi pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
28.11.14 12:20

Jako u nás… ale to jen proto že ten můj nehne prstem a já v bordelu žít odmítám :lol: Ale ne, občas mě to štve :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
28.11.14 12:22

Mě tyhle sebelítostivý bláboly nepobaví. :jazyk:
Leda ty o odchodu celé rodiny někam, kdy chlap mrmlá, proč to ženským tak trvá, zatímco ženská nadhání a oblíká haranty, balí jim věci a přemýšlí, co ještě zapomněla. Ale i to je jen v některých rodinách. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
28.11.14 12:24

Tak ponozky a dalsi pradli si u nas umi po sobe uklidit i dvoulety, stejne tak hracky, kava nandana vecer do kavovaru do rana vycichne, psani listecku a vzkazu je pouze dohaneni restu, protoze to nrni snad potreba delat az pred spanim.

Kdyz jdu spat, zavru psa a kocku, s cimz souvisi i doplneni vody a granuli, pak probehne nejaka ta hygiena a jdu spat.
A mnozstvi musli kontroluju ne pred spanim, ale po snidani, abych ho kdyztak koupila pri nakupu. V 10 vecer je mi informace o dochazejicim musli zcela k prdu.

Prijde mi to jako vecer iracionalni nebozacky, ktetrs dela rodine otroka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
28.11.14 12:31

Když řeknu, že jdu spát, tak jdu. A v tu chvíli je mi všechen bordel jedno :) nemá nožičky, do rána neuteče.

@Bábrdl To u nás tak je. Já vypravuju sebe a prcka. Dělám s sebou svačinku pro malýho, lovim ho po bytě abych ho oblékla a řvu na muže, ať se oblíkne. Ve finále stojí ve dveřích, já napůl oblečená hledám telefon a balim tříděný odpad k vynesení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
28.11.14 12:33

Krom kontroly dětí v pokoji (jednom společném) nedělám obvykle nic z výše uvedeného. Buď to neděláme vůbec nebo se o to podělíme, s mužem a dcerami.
Když jdu spát tak jdu spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.14 12:34

Chvilka poezie 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
28.11.14 12:39

A co jako? Má to říct až to má všechno hotové, pak si nemusí stěžovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
28.11.14 12:49

Tak ja taky nejprve udelam valnou cast veci z toho seznamu a az pak reknu, ze jdu spat, a ano- chlap mezitim sedi u televize a nedela nic. Ale taky tyhle radoby dojemne nebo k zamysleni vhodne pribehy kolujici vsude mozne nemusim. A jsou jeste mnohem horsi a „dojemnejsi“- jak se treba syn pta maminky, kolik stoji hodina jejiho casu v praci a pak ji sam da tu castku, protoze ji chce mit hodinku jenom pro sebe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí