Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem, nevím jak mi sem naskocila tato diskuze, ale nedá mi, abych nenapsal můj příběh. Jsem otec čtyř děti a se ženou se máme stále moc rádi. Jednou naše společná kamarádka přišla s tím, že se ji s partnerem nedaří miminko o které se snaží. Že nám závidí a nevi co dělat. Až jsme v té diskuzi zalaškovali, že bych mohl pomoci. Uteklo pár dní a kamarádka mi vážně volala, ze bychom to mohli zkusit, zda by se nestal zázrak? A k mému velkému překvapení i má žena souhlasila. Kamarádka mi pozvala k sobě domů a velmi hezky jsme se pomilovali,.Byla to pro mě velká rozkos a vzrušení, něco takového v manželství se svolením udělat. O to větším překvapením bylo, když se kamarádka po jistě době ozvala, že vše vyšlo a čekají miminko. Vůbec nic nenarušuje nase vztahy a toto tajemství jsme si nechali opravdu jen a jen pro sebe. Narodila se krásná vytouzena holcicka a po letech, po marne snaze o druhe přišla opet s prosbou o pomoc. Dnes mají již dvě holky a jsou velmi šťastná rodina. A asi je dobře, že se ví, kdo je jejich skutečným otcem, ale nikdo toho dodnes nijak nezneuzil a všichni jsme v pohodě
Ano, vím, že to zní jako pohádka a nikdo tomu nebude chtít věřit. Ale o to víc si vážím své ženy, že mi natolik důvěřuje a půjčila svého manžela, aby pomohla kamarádce.
@Medvidek33 píše: Více
I když to napíšeš do všech diskuzí, tak si stejně nevrzneš.
Tak i kdyby to byla pravda, šlo to udělat i jinak, než hoblovat kámošku manželky ![]()
Ted hledáš co, další, co bys „pomohl“?
Urcite. A manzelka radosti skakala, ze jednou bude kamaradce platit alose na dvoje deti a bude se delit dedictvi.
Podobný případ máme v širším příbuzenstvu. Taky si chlapec odskočil ke společné kamarádce, která první dvě děti měla přes IVF a když při té vášni s ženatým kamarádem otěhotněla, tak si dítě pochopitelně nechala. Pán v té době měl dvě děti a manželka byla těhotná s třetím. Doma to své ženě a dětem oznámil až když jeho nejmladší dvě děti začaly chodit do školy. Už nemohl dál kvůli svědomí. S manželkou je pořád. Mají poměrně velký společný majetek. Jeho ženu všichni obdivují, že je světice. Nemyslím si. Potlačila svou sebeúctu, aby se dětem nerozpadla rodina. Nevlastní sourozenec nějaké dny tráví u nich. Musí být těžké trávit čas s fyzickým důkazem manželovi nevěry, z doby kdy ona byla těhotná s jejich 3. dítětem.
To co jsem psal, nemělo s nevěrou nic společného, to bylo plánované početí. Pro případ toho dědictví jsem se samozřejmě pojistil, aby majetek pripadl jen dětem z mého manželství. Ale je velmi zajímavé sledovat reakce některých, kteří za mým prispevkem vidí jen nevěru a seznamku.
@smile_xxx
Ten příspěvek jsem napsal pro ty, kteří řeší podobný problém, ale ti kteří mají to štěstí, že vše jde jak po drátků a jich se to netýká se jen hloupé vysmivaji. ![]()
“Pro případ toho dědictví jsem se samozřejmě pojistil, aby majetek pripadl jen dětem z mého manželství” - prosim vysvetli, jak jsi to presne udelal - pro ty ostatni, kteri resi podobny problem.