Když vytečou baterie
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Když vytečou baterie
Pomoc! Nechala jsem inteligentně baterie v lehátku pro děti (no jo, blondýna) a uložila ho na dva roky na půdu - a kdo by to řekl, baterie vytekly a kovové plíšky a perka zrezly. Co s tím? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jestli máš doma líh, nebo alpu, tak to dej na vatu, nebo třeba vatovou tyčinku a opatrně to vyčisti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neboj, neni to blondatou hlavou!!! Na vanoce jsme dostaly chuvicky a ja je hned zkousela, jsou tam 4 tuzkovky a ja ji po vanocich uklidila pac mimco se nam narodilo az na konci dubna s hle… dvoje baterky vytekly a ted po roce a kus pouzivani ty zrezle dratky upadly
nastesti tam trochu dratku zustalo a baterky maji kontakt…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na dratku to nevadi. Horsi je ta druha strana.. ja mam doma kontaktni sprej a delala jsem to tim. A v pohode
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak líh bych měla - uvidíme, děkuji za radu - vysypala jsem ten rez a také i s drátky - zkusím tam dát místo nich perko z propisky, snad to půjde… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rusalkaXXL . Určitě perko z propisky bude fungovat stačí z nouze i kousek alobalu. Jinak spoustu takových věcí tu mám vždy na opravu. Upadlé „drátky“ pokud máš pájku není problém opravit v nouzi pomůže i nahraty hřebíky třeba nad plynovým sporákem ten to dokáže alespoň trochu zapajet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit