Když vytečou baterie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
62
22.10.14 18:26

Když vytečou baterie

Pomoc! Nechala jsem inteligentně baterie v lehátku pro děti (no jo, blondýna) a uložila ho na dva roky na půdu - a kdo by to řekl, baterie vytekly a kovové plíšky a perka zrezly. Co s tím? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1301
22.10.14 18:40

Jestli máš doma líh, nebo alpu, tak to dej na vatu, nebo třeba vatovou tyčinku a opatrně to vyčisti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
22.10.14 18:51

Neboj, neni to blondatou hlavou!!! Na vanoce jsme dostaly chuvicky a ja je hned zkousela, jsou tam 4 tuzkovky a ja ji po vanocich uklidila pac mimco se nam narodilo az na konci dubna s hle… dvoje baterky vytekly a ted po roce a kus pouzivani ty zrezle dratky upadly :-( nastesti tam trochu dratku zustalo a baterky maji kontakt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
22.10.14 19:15

Na dratku to nevadi. Horsi je ta druha strana.. ja mam doma kontaktni sprej a delala jsem to tim. A v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
22.10.14 19:53

Tak líh bych měla - uvidíme, děkuji za radu - vysypala jsem ten rez a také i s drátky - zkusím tam dát místo nich perko z propisky, snad to půjde… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
29.10.20 09:28

@rusalkaXXL . Určitě perko z propisky bude fungovat stačí z nouze i kousek alobalu. Jinak spoustu takových věcí tu mám vždy na opravu. Upadlé „drátky“ pokud máš pájku není problém opravit v nouzi pomůže i nahraty hřebíky třeba nad plynovým sporákem ten to dokáže alespoň trochu zapajet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí