První pití - poradíte kelímek učílek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17180
17.9.10 13:49
momi33 píše:
Panuška píše:
jojo jenže u nás je problém, že pokud chci aby malá pila tak má pití na zemi a chodí kolem něj a pije. jenže s ním občas hazí, obrací a hraje si s tím, takže musíme mít netekoucí. Ty kubík play apod. nám tečou. Myslela jsem jestli nemáš nějakou speciální tu cykloláhev co by netekla :lol: :lol: :lol:
Ten Kouzelný hrneček od Aventu má takovou těsnící plošku-a s ní nic nevyteče,i když se s hrnečkem klopí apod.Ale jak jsem psala,náš malej je na to línej,tak když chci,aby něco vypil,tak tu plošku vyndavám.

momi jojo netekoucích hrnečků je spousta, ale teď jsme právě přešli z tohoto typu hrnečku (jinak z aventu mi nikdy pít nechtěla) na láhev rajec. Jsem ráda, že jsme se hrnečku zbavili. Tak pátrám po něčem podobném co by se dobře udržovalo a neteklo ale zároveň aby to nebyl takový ten dětský hrníček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
17.9.10 16:00

Markit, taky jsem ho pořídila (kdesi ho chválili, že má opravdu extraměkký ten zobáček) a fakt se musí hodně silně sát. Udělala jsem tam větší dírku, sice už to není tak uplně „netekoucí“ kelímek :-) trošku ukapává, ale teď je to OK …

Jinak používáme uplně nejobyčejnější kelímek s dvouma kulatýma dírečičkama, tvrdej, snad za 30kč z Globusu, uplně oldschoolovej a z toho to jde líp než ze všech „avnetů“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kudlosko
25.10.11 19:04

Nubi

Ahoj, my máme už dvě pítka od Nubi a nedáme na ně dopustit. Náš malý se jedine s těchto naučil pít a je s nima fakt spokojenej.. :)
:-P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí