První pití - poradíte kelímek učílek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31
16.9.10 21:57

kelímek učílek

ahojda. Holky nevíte od jaké značky je ten kelímek na učení pití ze sklinky..Je top bez pítka..může se pít z jakékoli strany(stejně jako ze sklink) a je z umělé hmoty..když spadne,tak se nerozbije,pt tam je ta membrána a je z umělé hmoty..prosím poraďte..díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
215
16.9.10 22:09

Myslím, že je to od Campol babies - Typ hrníčku Lovi - teda doufám, že je to tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
16.9.10 22:12
zimovka píše:
Myslím, že je to od Campol babies - Typ hrníčku Lovi - teda doufám, že je to tak

Je to tak, tak ho máme. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
16.9.10 22:25

super moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.9.10 22:39

A jaké to je? Pijou vám z toho děti? Myje se to dobře? Máte to menší s ušima nebo větší bez?

Já kolem něho kroužím už pár měsíců v DM, ale zdá se mi to drahé jak čert (oproti flašce od Kubíka, kterou používáme teď) :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
16.9.10 23:10

Já mám doma Nubi od DM a ať se malá snaží jak chce, prostě jí to z toho nechce téct a nenapije se. Hledám taky něco jiného.

Nemáte některá odkaz??

Příspěvek upraven 16.09.10 v 23:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
16.9.10 23:12

Myje se dobře. Dítě musí sát, aby z toho vytekla tekutina. Moje dítě z hrníčku odmítá sát, čeká, že mu to nateče samo, takže hrníček je pro nás nepoužitelný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44172
17.9.10 07:04

U nás nějaké učicí nepropustné hrnečky prohrály u obou dětí na celé čáře :mrgreen: Dítě musí sát.
Od kojení jsme přecházeli na flašku od Jupíka, teď mají cykloláhve na zaklikávací uzávěr.

U nás obě děti pijí asi od 10 měsíců doma z plastového dětského hrnečku, kelímku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
17.9.10 07:27

kdyby nekdo lovi chtel,za symbolickou cenu odprodam.u nas vubec nevi,co s nim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
17.9.10 08:26
Jana206 píše:
U nás nějaké učicí nepropustné hrnečky prohrály u obou dětí na celé čáře :mrgreen: Dítě musí sát.
Od kojení jsme přecházeli na flašku od Jupíka, teď mají cykloláhve na zaklikávací uzávěr.U nás obě děti pijí asi od 10 měsíců doma z plastového dětského hrnečku, kelímku.

Jani a nepoleje se ti s tím? my jsme teď přešli od hrníčku Nuby na plastovou láhev s pítkem z rajce a ten neteče. Ale dost blbě se to udržuje. Navíc teplý čaj do těch plastů taky nic moc. :nevim:

Jinak já učím pít z klasického hrníčku - prostě doma jí nabízím hrníček. A když mi ho trhá z ruky tak jí ho vemu aby se nepolila. Nechce se mi zase kupovat další hrneček, z kterého se pije zase trochu jinak než ze všech ostatních. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
17.9.10 10:53

Ahoj,my jsme koupili Kouzelný hrneček od Aventu,a pak ještě nějaké 2 s násoskou.Malej dlouho nechtěl moc pít,chvilku jsem mu dávala pít i z hrnečku s odšroubovaným uzávěrem,to se celej pocintal.Nyní je situace taková,že pije z toho Kouzelného hrnečku,ale bez té plošky,co má zabránit vytečení třeba při převržení apod.Je línej cucat,ale u klasické flašky s UM mu to nevadí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
17.9.10 10:55

ja jsem male dneska na zkousku dala Tobikuv avent sport a pila uplne krasne.hlavne ze jsem ji vcera koupila avent se zelenou nasoskou,asi vlitnu do pompa to vymenit za ten sport

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44172
17.9.10 12:55
Panuška píše:
Jana206 píše:
Od kojení jsme přecházeli na flašku od Jupíka, teď mají cykloláhve na zaklikávací uzávěr.U nás obě děti pijí asi od 10 měsíců doma z plastového dětského hrnečku, kelímku.

Jani a nepoleje se ti s tím? my jsme teď přešli od hrníčku Nuby na plastovou láhev s pítkem z rajce a ten neteče. Ale dost blbě se to udržuje. Navíc teplý čaj do těch plastů taky nic moc. :nevim:

Jinak já učím pít z klasického hrníčku - prostě doma jí nabízím hrníček. A když mi ho trhá z ruky tak jí ho vemu aby se nepolila. Nechce se mi zase kupovat další hrneček, z kterého se pije zase trochu jinak než ze všech ostatních. :nevim:

Panuško, to jsou ty větší láhve od Kubíka, Jupíka agua, má to podobný těsnící uzávěr jako rajec. Je pravda, že teplý čaj do plastů nic moc, nesnáším to, ale kromě cykloláhví jsem na nic chytřejšího nepřišla.

Na doma jsem myslela asi od 10 měsíců taky klasický dětský umělohmotný hrníče - bez pítka, máme ještě po nás. Dřív ne, protože jsem kojila a dřív jsem k jídlu žádné tekutiny nedávala - až na vyjímky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
17.9.10 13:27

jojo jenže u nás je problém, že pokud chci aby malá pila tak má pití na zemi a chodí kolem něj a pije. jenže s ním občas hazí, obrací a hraje si s tím, takže musíme mít netekoucí. Ty kubík play apod. nám tečou. Myslela jsem jestli nemáš nějakou speciální tu cykloláhev co by netekla :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
17.9.10 13:43
Panuška píše:
jojo jenže u nás je problém, že pokud chci aby malá pila tak má pití na zemi a chodí kolem něj a pije. jenže s ním občas hazí, obrací a hraje si s tím, takže musíme mít netekoucí. Ty kubík play apod. nám tečou. Myslela jsem jestli nemáš nějakou speciální tu cykloláhev co by netekla :lol: :lol: :lol:

Ten Kouzelný hrneček od Aventu má takovou těsnící plošku-a s ní nic nevyteče,i když se s hrnečkem klopí apod.Ale jak jsem psala,náš malej je na to línej,tak když chci,aby něco vypil,tak tu plošku vyndavám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí