Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky, prosim o radu ohledne kempu, kde se da rodinny stan postavit mezi stromy nebo do stinu a pritom je tam i koupani a nejake to zazemi - wc, sprcha, kuchynka, restaurace.
Chteli bysme ted na vikend vypadnout, ale maji byt vedra. Jedeme s 2,5letym prckem.
Jeste dodam, ze tak na dojezd 1.5h od Brna
Kemp Sykovec-Zdarske vrchy. Je to kemp v lese u rybnika, byl tam bufet-restaurace, kramek, koupani v rybniku, hriste, nove socialky a sprchy. Nam se tam libilo. Od Brna je to tak 1-1,5 hodky.
Ja mam tipy asi spis dal - Luhacovice, tam si nejsem jista kvalitou vody na koupani anebo Bezdrev u CB.
Kemp Kateřina, Hrádek nad Nisou…trochu z ruky, ale super ma všechno co chceš.
Marin kemp, Přelouč-Mělice, sprcha, wc, obchůdek s restaurací, menší hřiště pro děti, příznivé ceny, písečná pláž, kemp v borovicovém lesíku, ideální dovča, taky se tam chystáme:)
@habet krásný kemp mezi stromy je autokemping Knížecí rybník u Tábora. Trochu z ruky no. Z Brna 166 km, skoro 2 hodiny cesty ![]()
Taky doporučím Sykovec a nebo my jsme teď byli u Domanínského rybníka, mrkni na internetu. Je to menší kemp, mají tam chatky a nebo si tam můžete postavit stan/karavan, wc a sprcha tam je, není to žádná hitparáda ale stačí to, pokud nejste nároční. Je tam menší bufet, kde se dá jakž takž najíst, koupání v rybníku a hlavní výhodou pro nás je, že je to kousek do Šiklova mlýna, to je pro rodinu ideál ![]()
Od nás (Rosice u Brna) je to asi 65 km, takže z Brna tak těch 80-85km
Ja se kloním k tem Luhacovicim. primo u přehrady a pokud by voda prckovi nevyhovala, přímo u přehrady krásné koupaliště
@JayLee píše:
Bezrevbahnak co smrdi rybinou a kvete
Tak to jsem nevedela, my tam jen nakoukli cestou loni z dovolene. Zaujalo mne, ze je to v lesiku na vodu jsme se nebyli divat ale jelikoz jsme na ten kemp slyseli chvalu tak jsme mysleli, ze koupani je ok
My mame svuj oblibeny kemp jinde ale pod stromy je tam jen par mist tak jsem to sem ani nepsala…
@JayLee Tak dik za reference
My tam nakukovali cestou domu z jineho kempu, ze bysme treba nekdy vyrazili tam ale asi teda ne…