Romantické ubytování na Pálavě

161
7.8.14 11:05

Romantické ubytování na Pálavě

Milé maminky, prosím moc o tipy na ubytování na Pálavě. Chceme s manželem oslavit výročí vztahu. Než jsem domluvila komplikované hlídání pro dva capartíky, hodně míst je vyprodaných. Hledám něco čistého, klidného. Hlavně se potřebujeme pořádně vyspat a vyčistit hlavu na procházkách. Je to dovolená bez dětí po moooc dlouhé době :-) Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Krasavicaa
7.8.14 11:36

www.ukonselu.cz naprosto bomba :-) Jezdíme k nim pravidelně :-)

• Citovat
  • Upravit
23505
7.8.14 11:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
7.8.14 12:15

Děkuji. @Krasavicaa děkuji za tip, ale oni provozují jen sklípek nebo ne? jedině, že bychom tam tři dny pili :-) nějaký ten apartmán, na který odkazují máte vyzkoušený? Moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
7.8.14 12:17

@janine24 děkuji,myslíte, že berou i páry? asi mají jen celé apartmány. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
7.8.14 12:19
@rubasovka píše:
Děkuji. @Krasavicaa děkuji za tip, ale oni provozují jen sklípek nebo ne? jedině, že bychom tam tři dny pili :-) nějaký ten apartmán, na který odkazují máte vyzkoušený? Moc díky

Mají sklípek a ubytovaní zvlášť :-) A určitě i doporučuju navštívit alespoň jeden večer sklípek :-)
Penzion Archa je přímo jejich. A skoro pokaždé bydlíme v apartmánu Urban :-)

• Citovat
  • Upravit
2480
7.8.14 12:21

Cafe fara. Nadherny ubytovani a vyborna kavarna s restaurace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4944
7.8.14 12:22
@rubasovka píše:
Milé maminky, prosím moc o tipy na ubytování na Pálavě. Chceme s manželem oslavit výročí vztahu. Než jsem domluvila komplikované hlídání pro dva capartíky, hodně míst je vyprodaných. Hledám něco čistého, klidného. Hlavně se potřebujeme pořádně vyspat a vyčistit hlavu na procházkách. Je to dovolená bez dětí po moooc dlouhé době :-) Děkuji moc

My byli letos na jaře zde: http://www.palavske-apartmany.cz/
Mívají akce na ubytování i na slevomatu. Bylo to tam opravdu moc krásné.

Příspěvek upraven 17.09.14 v 15:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
7.8.14 12:56
@rubasovka píše:
@janine24 děkuji,myslíte, že berou i páry? asi mají jen celé apartmány. Díky!

Berou i páry, jen netuším, jestli budou mít volno. To prostředí i majitelé jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
7.8.14 17:53

Holky. jste zlaté moc děkuju. U Konšelů bohužel obsazeno, třeba by měli aspoň ten sklípek, zkusím se domluvit. To by bylo totiž super.
@Ter85 vypadá to pěkně, taky jsem jim napsala, jen jsme se chtěla zeptat, zda to tam není nějak nábožensky laděné. Děkuji.
@Sweet_Angel2 apartmány také bohužel vyprodány, na ty jsem už koukala. Vypadají super. Člověk by řekl, že v září bude všude volno a Morava je obsazená.

sem s dalšími typy ;-) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4944
7.8.14 18:26
@rubasovka píše:
Holky. jste zlaté moc děkuju. U Konšelů bohužel obsazeno, třeba by měli aspoň ten sklípek, zkusím se domluvit. To by bylo totiž super.
@Ter85 vypadá to pěkně, taky jsem jim napsala, jen jsme se chtěla zeptat, zda to tam není nějak nábožensky laděné. Děkuji.
@Sweet_Angel2 apartmány také bohužel vyprodány, na ty jsem už koukala. Vypadají super. Člověk by řekl, že v září bude všude volno a Morava je obsazená.sem s dalšími typy ;-) díky

Tak na Moravě je září obsazeno až rok dopředu, co nám říkal majitel apartmánů a to kvůli vinobraní

Příspěvek upraven 17.09.14 v 15:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
7.8.14 19:30

Nejkrásnější je Café Fara, několikrát jsme tam byli a je to paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
7.8.14 20:30

Je vidět, že nejsem znalec vína :-), myslela jsem, že vinobraní je až tak od října. To jsem opravdu netušila. Hmm, tak jsem zvědavá, zda se někde upíchneme. Protože babičky hlídačky jindy nemůžou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
7.8.14 20:34
@rubasovka píše:
Je vidět, že nejsem znalec vína :-), myslela jsem, že vinobraní je až tak od října. To jsem opravdu netušila. Hmm, tak jsem zvědavá, zda se někde upíchneme. Protože babičky hlídačky jindy nemůžou :-(

Pokud budete autem a netrváte na Mikulovsku, tak co třeba Vrbice? fajn ubytování mohu doporučit http://www.vinarstvibocko.cz/ mají teď nově svůj penzion, byla jsem u nich cca před 3mi týdny a naprostá bomba. Koncem srpna jsme u nich ubytovaní znovu. Jedeme na otevřené sklepy :-)

• Citovat
  • Upravit
161
7.8.14 21:10

@Krasavicaa děkuju, trochu se bojím, aby nás tam nebudilo veselé zpívání návštěvníků sklepa :-)jedině se k nim připojit ;-) hlavně se potřebujeme s manželem vyspat. tříleté noční vstávání se na nás začíná podepisovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí