Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Milé maminky, prosím moc o tipy na ubytování na Pálavě. Chceme s manželem oslavit výročí vztahu. Než jsem domluvila komplikované hlídání pro dva capartíky, hodně míst je vyprodaných. Hledám něco čistého, klidného. Hlavně se potřebujeme pořádně vyspat a vyčistit hlavu na procházkách. Je to dovolená bez dětí po moooc dlouhé době
Děkuji moc
Děkuji. @Krasavicaa děkuji za tip, ale oni provozují jen sklípek nebo ne? jedině, že bychom tam tři dny pili
nějaký ten apartmán, na který odkazují máte vyzkoušený? Moc díky
@janine24 děkuji,myslíte, že berou i páry? asi mají jen celé apartmány. Díky!
@rubasovka píše:
Děkuji. @Krasavicaa děkuji za tip, ale oni provozují jen sklípek nebo ne? jedině, že bychom tam tři dny pilinějaký ten apartmán, na který odkazují máte vyzkoušený? Moc díky
Mají sklípek a ubytovaní zvlášť
A určitě i doporučuju navštívit alespoň jeden večer sklípek ![]()
Penzion Archa je přímo jejich. A skoro pokaždé bydlíme v apartmánu Urban ![]()
Cafe fara. Nadherny ubytovani a vyborna kavarna s restaurace.
@rubasovka píše:
Milé maminky, prosím moc o tipy na ubytování na Pálavě. Chceme s manželem oslavit výročí vztahu. Než jsem domluvila komplikované hlídání pro dva capartíky, hodně míst je vyprodaných. Hledám něco čistého, klidného. Hlavně se potřebujeme pořádně vyspat a vyčistit hlavu na procházkách. Je to dovolená bez dětí po moooc dlouhé doběDěkuji moc
My byli letos na jaře zde: http://www.palavske-apartmany.cz/
Mívají akce na ubytování i na slevomatu. Bylo to tam opravdu moc krásné.
Příspěvek upraven 17.09.14 v 15:54
@rubasovka píše:
@janine24 děkuji,myslíte, že berou i páry? asi mají jen celé apartmány. Díky!
Berou i páry, jen netuším, jestli budou mít volno. To prostředí i majitelé jsou super.
Holky. jste zlaté moc děkuju. U Konšelů bohužel obsazeno, třeba by měli aspoň ten sklípek, zkusím se domluvit. To by bylo totiž super.
@Ter85 vypadá to pěkně, taky jsem jim napsala, jen jsme se chtěla zeptat, zda to tam není nějak nábožensky laděné. Děkuji.
@Sweet_Angel2 apartmány také bohužel vyprodány, na ty jsem už koukala. Vypadají super. Člověk by řekl, že v září bude všude volno a Morava je obsazená.
sem s dalšími typy
díky
@rubasovka píše:
Holky. jste zlaté moc děkuju. U Konšelů bohužel obsazeno, třeba by měli aspoň ten sklípek, zkusím se domluvit. To by bylo totiž super.
@Ter85 vypadá to pěkně, taky jsem jim napsala, jen jsme se chtěla zeptat, zda to tam není nějak nábožensky laděné. Děkuji.
@Sweet_Angel2 apartmány také bohužel vyprodány, na ty jsem už koukala. Vypadají super. Člověk by řekl, že v září bude všude volno a Morava je obsazená.sem s dalšími typydíky
Tak na Moravě je září obsazeno až rok dopředu, co nám říkal majitel apartmánů a to kvůli vinobraní
Příspěvek upraven 17.09.14 v 15:56
Nejkrásnější je Café Fara, několikrát jsme tam byli a je to paráda.
Je vidět, že nejsem znalec vína
, myslela jsem, že vinobraní je až tak od října. To jsem opravdu netušila. Hmm, tak jsem zvědavá, zda se někde upíchneme. Protože babičky hlídačky jindy nemůžou ![]()
@rubasovka píše:
Je vidět, že nejsem znalec vína, myslela jsem, že vinobraní je až tak od října. To jsem opravdu netušila. Hmm, tak jsem zvědavá, zda se někde upíchneme. Protože babičky hlídačky jindy nemůžou
Pokud budete autem a netrváte na Mikulovsku, tak co třeba Vrbice? fajn ubytování mohu doporučit http://www.vinarstvibocko.cz/ mají teď nově svůj penzion, byla jsem u nich cca před 3mi týdny a naprostá bomba. Koncem srpna jsme u nich ubytovaní znovu. Jedeme na otevřené sklepy ![]()
@Krasavicaa děkuju, trochu se bojím, aby nás tam nebudilo veselé zpívání návštěvníků sklepa
jedině se k nim připojit
hlavně se potřebujeme s manželem vyspat. tříleté noční vstávání se na nás začíná podepisovat…