Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, nenašla jsem lepší místo kam tuhle diskuzi založit, tak snad je to ok. Chtěla bych jet na 4 dny do Mariánských lázní, mají pěknou nabídku pro těhulky, ale nemám s kým a pro jednoho je to o dost dražší…Poradíte mi, kde bych našla nějakou dobrodružku, která byla jela se mnou? http://www.spa.cz/…e-na-3-noci/
Chtěla jsem jet už teď ve čtvrtek, ale můžeme se domluvit. Je mi 28, jsem ve 34.tt a čekám první holčičku.
Ahojky. Pekny napad. Taky bych hned jela. Ale mam doma jeste syna a zadne hlidani :-/.Jsem take 34tt a je mi 27 let a cekam holcicku. Mohla to byt sranda
. Kaudopadne ti preji at nekoho najdes a pekne si to tam uzijes ![]()
Holky nevite o wellness nekde na Morave, kde delaji i tehotenske masaze?
Zrovna řešíme něco podobného s manželem, ale v Čechách. Tak můžete ženy házet prosím tipy i na čechy, jestli nevadí, že se takhle k otázce přifařím…také nemůžeme nic najít ![]()
Diskuse nevypadá moc nadějně, ale zkusím obnovit. Máte některá doporučení na wellness pobyt v těhotenství? Moc jsem toho zatím nenašla, málokde mají na netu informace, jestli je možná masáž těhotné, když není přímo v nabídce.
Případně nebyla jste některá poslední dobou sama na wellness někde, kde nemají tak drastický příplatek za jednu osobu?