Wellness pobyt pro těhotné

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
150
4.8.14 11:32

Wellness pobyt pro těhotné

Ahoj, nenašla jsem lepší místo kam tuhle diskuzi založit, tak snad je to ok. Chtěla bych jet na 4 dny do Mariánských lázní, mají pěknou nabídku pro těhulky, ale nemám s kým a pro jednoho je to o dost dražší…Poradíte mi, kde bych našla nějakou dobrodružku, která byla jela se mnou? http://www.spa.cz/…e-na-3-noci/
Chtěla jsem jet už teď ve čtvrtek, ale můžeme se domluvit. Je mi 28, jsem ve 34.tt a čekám první holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
764
4.8.14 12:07

Ahojky. Pekny napad. Taky bych hned jela. Ale mam doma jeste syna a zadne hlidani :-/.Jsem take 34tt a je mi 27 let a cekam holcicku. Mohla to byt sranda :-(. Kaudopadne ti preji at nekoho najdes a pekne si to tam uzijes :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
21.1.16 19:48

Holky nevite o wellness nekde na Morave, kde delaji i tehotenske masaze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
21.1.16 21:22

Zrovna řešíme něco podobného s manželem, ale v Čechách. Tak můžete ženy házet prosím tipy i na čechy, jestli nevadí, že se takhle k otázce přifařím…také nemůžeme nic najít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
6.9.17 17:22

Diskuse nevypadá moc nadějně, ale zkusím obnovit. Máte některá doporučení na wellness pobyt v těhotenství? Moc jsem toho zatím nenašla, málokde mají na netu informace, jestli je možná masáž těhotné, když není přímo v nabídce.
Případně nebyla jste některá poslední dobou sama na wellness někde, kde nemají tak drastický příplatek za jednu osobu?

• Citovat
  • Upravit
13903
6.9.17 19:06

Těhotenské masáže určitě dělali ve Svaté Kateřině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
7.9.17 08:10

Taky bych potrebovala nejake typy

• načítám...