Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Vím že víkendové pronájmy chat se rezervují dopředu, ale na poslední chvíli jsme se rozhodli někam jet, a potřebovala bych sehnat nějakou chatu nejlépe s bazénem a ohništěm kde bych mohla s rodinou a se psem. Protože už jsem si v práci domluvila dovču potřebovala bych aby jsme jeli teď víkend co bude. Nemáte prosím někdo tip? Předem moc děkuji
No jsme ze Zlína tak by bylo super třeba Jeseníky nebo Velké Karlovice atd.ani na tom moc nezáleží
Hlavně ať je tam hezky
Uvítám i jiné tipy
No jsme ze Zlína tak by bylo super třeba Jeseníky nebo Velké Karlovice atd.ani na tom moc nezáleží
Hlavně ať je tam hezky
Uvítám i jiné tipy hlavně ať to vyjde ![]()
Já vše co našla na netu a obvolala tak je obsazeno
Tak můžeš zkusit nějaký tip děkuji ![]()
Rozhodni se pro lokalitu a hotel si zarezervuje přes booking.com, tam jsou i recenze
My jsme si vybrali České Švýcarsko ![]()
Jukni na www.airbnb.cz
,nevim, jak chalupy, ale jinak my tam hledane ubytko vsude, hlavne eurovikebdy a tak, ale treva i po Cechach…
Holky díky za tipy. Lipno už je daleko ted pro nás
a hotel taky nejde se psem
potřebujeme nějakou tu rodinnou chatičku někde sehnat.No uvidíme je jasné že teď přes léto už těžko seženeme všude obsazeno ![]()
Chaty a chalupy od Tour trend - zvažovala jsem chatu na pronájem a dostala jsem se na stránky této agentury. Vůbec na mě neudělala tato agentura dojem svými texty na svém webu.
Tak například:
"cituji z webu
Mýtus č.4:
Skutečnost:
No a pak čtu z jejich stránky Hitparádu slev na chaty a chalupy ![]()
Slevy až 68%, takže na jedné straně kvalitní a dobře propagovaná služba se nepotřebuje nabízet v mega slevách. Na straně druhé si sama mega slevy nabízí…
Takže Tour trend kroměříž jen samé kecy…
No a pak samozřejmě čtete, jak vybírat ageturu - no prostě to zkrátím, z textu vlastně vyplývá, že jen oni splňují vše a jsou jedineční. ten, kdo nevydává tištěný katalog a soustředí se jen na internetový prodej je vysoce podezřelý a taková agentura nemá podle Tour Trend peníze ![]()
Bla, bla, bla…
Takže tuto cestovní agenturu bych si nevybrala už z principu!!!