Chata na tento víkend

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
248
3.8.14 21:13

sháním chatu na tento víkend

Vím že víkendové pronájmy chat se rezervují dopředu, ale na poslední chvíli jsme se rozhodli někam jet, a potřebovala bych sehnat nějakou chatu nejlépe s bazénem a ohništěm kde bych mohla s rodinou a se psem. Protože už jsem si v práci domluvila dovču potřebovala bych aby jsme jeli teď víkend co bude. Nemáte prosím někdo tip? Předem moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
248
3.8.14 21:43

No jsme ze Zlína tak by bylo super třeba Jeseníky nebo Velké Karlovice atd.ani na tom moc nezáleží :-)Hlavně ať je tam hezky :-)Uvítám i jiné tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
3.8.14 21:44

No jsme ze Zlína tak by bylo super třeba Jeseníky nebo Velké Karlovice atd.ani na tom moc nezáleží :-)Hlavně ať je tam hezky :-)Uvítám i jiné tipy hlavně ať to vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
3.8.14 21:56

Já vše co našla na netu a obvolala tak je obsazeno :-(Tak můžeš zkusit nějaký tip děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
3.8.14 21:59

Rozhodni se pro lokalitu a hotel si zarezervuje přes booking.com, tam jsou i recenze ;) My jsme si vybrali České Švýcarsko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
3.8.14 22:41

Jukni na www.airbnb.cz :pankac:,nevim, jak chalupy, ale jinak my tam hledane ubytko vsude, hlavne eurovikebdy a tak, ale treva i po Cechach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
4.8.14 13:13

Holky díky za tipy. Lipno už je daleko ted pro nás :-(a hotel taky nejde se psem :-(potřebujeme nějakou tu rodinnou chatičku někde sehnat.No uvidíme je jasné že teď přes léto už těžko seženeme všude obsazeno :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.15 23:23

TOUR TREND KROMĚŘÍŽ NIKDY

Chaty a chalupy od Tour trend - zvažovala jsem chatu na pronájem a dostala jsem se na stránky této agentury. Vůbec na mě neudělala tato agentura dojem svými texty na svém webu.
Tak například:
"cituji z webu
Mýtus č.4:

• Nejlepší a nejvýhodnější ubytování v tuzemsku lze najít na slevových portálech.

Skutečnost:

• V žádném případě to není pravda. Kvalitní a dobře propagovaná služba se nepotřebuje nabízet v megaslevách. Pokud je něco extrémně slevněné, znamená to často, že něco není v pořádku. Vše má svou hodnotu, nové BMW také nekoupíte za cenu hyundaye." KONEC CITACE.

No a pak čtu z jejich stránky Hitparádu slev na chaty a chalupy :-)
Slevy až 68%, takže na jedné straně kvalitní a dobře propagovaná služba se nepotřebuje nabízet v mega slevách. Na straně druhé si sama mega slevy nabízí…

Takže Tour trend kroměříž jen samé kecy…
No a pak samozřejmě čtete, jak vybírat ageturu - no prostě to zkrátím, z textu vlastně vyplývá, že jen oni splňují vše a jsou jedineční. ten, kdo nevydává tištěný katalog a soustředí se jen na internetový prodej je vysoce podezřelý a taková agentura nemá podle Tour Trend peníze :-)
Bla, bla, bla…
Takže tuto cestovní agenturu bych si nevybrala už z principu!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix