Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobré dopoledne ![]()
Chtěli bychom jet na přelomu srpna/září někam do přírody i s dcerou. Nejraději bych do Jižních Čech, pod stan nebo do karavanu. Aby to bylo přímo u vody, s možností výletů autem nebo na kolech, pěkná příroda. Kola a karavan aby se tam dal pronajmout, vlastní obytňák nemáme.. Vybavenost kempu klasicky, sociálky, restauace, nejlépe i nějaké to dětské hřiště. Nemusí to být ráj klidu ![]()
Nemá někdo nějaké dobré zkušenosti, tipy?
Já můžu maximálně doporučit www.zvule.cz
Je to na stany, i tam pronajímají chatky. Okolí fantastický na kolo a na výlety autem taky.
Ahoj, doporučuji kempy v okolí rybníka Komorník. Nachází se mezi Telčí (23 km) a Jindřichovým Hradcem ( 19 km). Krásná krajina, klídek, pohodička. Nabízí jak výlety na kole, autem, možnost koupání, stravování. Přeji dobrý výběr. Věra
Možná už máte vybráno, ale já bych doporučila malý kemp u Jindřichova Hradce. Jmenuje se to Jindřiš a je to moc příjemné místo. Krásná přroda, v kempu čisto, klid … nejsou nejlevnější, ale je to paráda. Strají se tam o turisty opravdu jako o vlastní
. www.jindris.cz A že nemáte vlastní obytné auto, nevadí. Kdyby se vám nechtělo pod stan, můžete si pronajmout jejich karavan. Má dokonce i topení
to se může v září už hodit…
Zkus prohlídnout www.kemposika.cz
Ale je tam „drobná“ komplikace: blízko kempu jezdí jindřichohradecká úzkokolejná železnice. Pokud máte trochu živější dítko, je potřeba hlídat, aby nevběhlo pod vlak…
Jinak hospoda, kam se dalo chodit na jídlo, byla cca 400 metrů od hráze rybníka. Ale v posledních letech, kdy jsem tam jezdil, šla z ruky do ruky, takže nezaručuju, že ještě funguje.
Dobré ráno všem ![]()
Je sice teprve leden ale to u nás znamená pomalu začít plánovat dovču na léto. Má otázka tedy je jaký kemp by jste mi doporučili s ročním dítkem? Mělo by to být nejlépe v jižních čechách a v okolí kempu by mělo být co nejvíce památek (hrady, zámky,..). Ale klidně pište tipy na kempy ze všech koutů ČR, budu vděčná
![]()
Můžu doporučit Bezdrev, nám se tam moc líbí. byli jsme loni a letos určitě zase. a to to máme jen 40minut jízdy autem. Řekla bych, že je to nejlepší kemp v jižních Čechách.
@Ademe koukni na autokemp svetlikova. jezdíme tam už čtyři roky, v létě jsme byli s malým minimem.je to rodiny kemp. na stránkách mají i dost recenzi.
@Omiii na Lipno jsme právě chtěli jet, ale už máme docela bobky jet někam kde to neznáme. Minulý rok na Slapech super kemp ale každou středu a víkendy diskotéky takže děsný. Chceme nejlépe kemp pro rodiny s dětmi. Děkuji za tip všechno projedu ![]()
Každý rok jezdíme do autocampu Pohoda
spokojenost největší, je to tam opravdu pohoda
super lidi, okolí, příroda…
Ahoj, jsem z J. Hradce (jižní čechy) a také můžu doporučit Lipno
Loni jsem tam byla poprvé s ročním synem a paráda
(Byli jsme v chatce kousek od Frymburku).
Sice to nejsou jižní čechy ale má některá zkušenost z Vranovské přehrady? Docela mě ten kemp zaujal ![]()