Kemp v Jižních Čechách- vybavenost, okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PajinkaT
9.1.14 10:23

Ahoj, jsem z J. Hradce (jižní čechy) a také můžu doporučit Lipno :) Loni jsem tam byla poprvé s ročním synem a paráda :) (Byli jsme v chatce kousek od Frymburku).

• Citovat
  • Upravit
Ademe
9.1.14 10:45

Sice to nejsou jižní čechy ale má některá zkušenost z Vranovské přehrady? Docela mě ten kemp zaujal :think:

• Citovat
  • Upravit
PajinkaT
9.1.14 10:50

@Ademe : Ahoj byla tam mamka s taťkou a líbilo se jim tam.. :) co by tě zajímalo? zeptám se jich ;)

• Citovat
  • Upravit
Ademe
9.1.14 10:58

@PajinkaT jak jsem psala, loni na slapech je to spíš pro lidi co se chtějí bavit. My hledáme něco kde by se dali večer opéct buřty dát si pívo na terase v nějáké hospůdce aby šlo chodit po výletech. Aby to bylo prostě klidnější prostření ideální pro rodiny s dětmi :mavam:

• Citovat
  • Upravit
PajinkaT
9.1.14 11:04

@Ademe : Naši byli na Bítově a bylo tam klidné prostředí, byli v chatce. ;-)

• Citovat
  • Upravit
Ademe
9.1.14 11:06

@PajinkaT Děkuji :) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
PajinkaT
9.1.14 11:07

@Ademe : Není zač ;-) koukni na net, ale byli tam koncem června tak teď říkala, že neví jak to tam je o prázdninách. Koukni kdyžtak po netu ;-)

• Citovat
  • Upravit
Ademe
9.1.14 11:08

@PajinkaT My bychom tak chtěli mimo sezonu tudíž nejlépe červen :) červenec/srpen je živo asi všude, kouknu :)

• Citovat
  • Upravit
PajinkaT
9.1.14 11:09

@Ademe : Tak pak tam budete mít klid..;-)

• Citovat
  • Upravit
940
9.7.14 21:25

Ahoj. chystíme se letos buď do kempu Komorník, Kunžak nebo Zvůle, spíš objedeme všechny 3 a uvidíme, kde se nám bude nejvíc líbit. Jde nám hlavně o koupání a blízko vody mít stan, dětské hřiště a normální hospůdku.
Vloni jsme byly v kempu Bítov a super, pak je tam Vranovská pláž, ale to je spíš pro mladé, bezdětné, tam jsme jezdili za mlada a pařili až do rána:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
10.7.14 08:37

@Zdenickaa : Tak Zvůle bude vždycky moje srdcovka :srdce: :srdce:, ale Komorník taky není špatný, ale co si pamatuju tak to bylo lepší od Strmilova než od Kunžaku ;-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix