Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pánvičky jsem vyhodila a hrnce ani zkoušet nebudu
Byly to teda nějaké levnější ale teda hrůza a děs. Přichytlo se tam naproto všechno a ani umývat to moc nešlo. Mám doma keramickou zapékací misku a ta je super i na údržbu, myslela jsem, že to bude podobné ale fakt nebylo
Koupila jsem si v akci teflonovou Tefalku a paráda. Za mně už jedině nerezové hrnce a teflonové pánve. Až se o potřebuje tak se koupí za pár kaček nová.
@Ainy píše:
Pánvičky jsem vyhodila a hrnce ani zkoušet nebuduByly to teda nějaké levnější ale teda hrůza a děs. Přichytlo se tam naproto všechno a ani umývat to moc nešlo. Mám doma keramickou zapékací misku a ta je super i na údržbu, myslela jsem, že to bude podobné ale fakt nebylo
Koupila jsem si v akci teflonovou Tefalku a paráda. Za mně už jedině nerezové hrnce a teflonové pánve. Až se o potřebuje tak se koupí za pár kaček nová.
Já právě rostu z těch teflonek a nerezu
proto jsem chtěla tu keramiku ![]()
Já bych právě spíš chtěla zainvestovat a koupit nějakou dražší keramiku, protože z toho teflonu mi už tečou nervy ![]()
@Ainy píše:
@Jančakecalka A co ti vadí na teflonu?
Loupe se to, blbě se mi to čistí, zanechává to na tom fleky ![]()
@Ya-ya píše:
Mám keramickou pánev a super. já jsem spokojená
Mužu se zeptat jakou značku?
@Jančakecalka Já nevěřím, že v dnešní době koupíš něco „napořád“, ani drahou karemiku. Takže jak se začne teflonka loupat koupím v akci novou a nebude mě líto vyhodit tu starou za pár kaček. Ono to dva roky vydrží vždycky… Dělám na tom jen ty přilepovací věci, na řízky a tak používám hlubší nerezovou.
Možná záleží i na čem vaříte, my máme plyn
Ale určené pro plyn ty naše šmejdy byly ![]()
@Ainy píše:
@Jančakecalka Já nevěřím, že v dnešní době koupíš něco „napořád“, ani drahou karemiku. Takže jak se začne teflonka loupat koupím v akci novou a nebude mě líto vyhodit tu starou za pár kaček. Ono to dva roky vydrží vždycky… Dělám na tom jen ty přilepovací věci, na řízky a tak používám hlubší nerezovou.
Jenže, mě se teflonka loupe ani ne po roce a to jsem měla i dražší kategorie
Taky nevěřim, že se dá v dnešní době koupit něco na furt, ale aspon na pět let bych to chtěla.
Já řízky nesmažim klasicky na pánvy, ale v troubě.
@Ainy píše:
Možná záleží i na čem vaříte, my máme plynAle určené pro plyn ty naše šmejdy byly
Taky máme plyn, nic jinýho ani nechci.
Taky vždycky kupuju to, co je vhodný na plyn.
@Ya-ya píše:
Já mám teda indukci, ale jinou než keramickou ted nechci. mám jeste nerez, ale to je fakt tak na řízky, když to plave v oleji
Já právě nedělám nic, co plave v oleji, nesnášim to. Takže nerez už ani nepotřebuju.
@Jančakecalka I kdyby po roce…ty naše keramické byly na prd hned od začátku, fakt nevím, co jsme další špatně, ale nedaly se na tom udělat ani vajíčka… Kupovala jsem je myslím v globusu
A Tefalku mám teď za 300, velkou, byla v akci v Tescu. A hrnce mám taky tefal, nerezové, už asi deset let a neměnila bych.
Mám stejnou zkušenost. Měla jsem teflonové nádobí od Tefalu a to byla hrůza a děs. Všechno oloupané, fuj. Teď mám s keramickým povrchem od Astonu. Dostala jsem teda k Vánocům, takže to nemám moc dlouho, ale zatím jsem moc spokojená. Nic se mi nepřipaluje, skvěle se to myje ![]()
Tak za mě jedině keramika, jak pánve, tak i hrnce. Naprostá spokojenost.
Chtěla bych si koupit nádobí s keramickým povrchem, ale nevím, jestli to má cenu, jestli je to opravdu dobré.
Jste s tím spokojené?
Já bych chtěla hlavně dva větší hrnce a velkou pánev.
Pokud jste spokojené, tak s jakou značkou?
Díky