Spaní pro hosty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4986
8.2.15 06:31

Spaní pro hosty

Ahoj,

kvůli reklamaci sedací soupravy jsme pořídili jinou a tentokráte nerozkládací. Potřebovala bych poradit nějakou pohodlnou skládací nebo nafukovací matraci. Hosté u nás spí spíše příležitostně, ale znáte to - zrovna když to nejmíň čekáte, tak je potřeba… Moc se mi nelíbí, že nafukovací i skládací matrace často mají naprosto nesmyslný rozměr kolem 190×60 cm. Nechápu, na tom bych se valně nevyspala ani já. Chtěla bych něco klasičtějšího alespoň 200×80 cm, nebo klidně i variantu pro dva. Jen nevím co koupit a neprohloupit. Poraďte.

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
8.2.15 06:36

Já jsem vyzkoušela spaní na nafukovačkách z Jysku. Obě byly pro dva. Jedna byla ta nízká a drhá ta vysoká skoro jako postel. Na té nízké se vyspat dalo. Nebyl to pětihvězdičkový hotel, ale na jednorázové přespání to nebylo špatný. Na tý vysoký se spalo o něco málo líp, ale fakt ten rozdíl nebyl moc velkej.
Je lepší, když na ní spí jeden člověk, protože je dost cítit, když se ten druhý hýbe.

• Citovat
  • Upravit
140230
8.2.15 07:04

Máme nafukovací matraci pro dva, dá se na ní přespat, hlavně se líbí dětem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21506
8.2.15 07:45

My máme ty nafukovací postele a da se to. Maji rozměr 80×200. Značku už nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
8.2.15 07:49

@hartiepa Ahojky,já nevím kolik máte místa na uskladnění, ale já kdybych to měla kam uklidit, tak bych spíš pořídila takové ty matrace, jak se dají složit na třetinu a myslím, že se z toho dá udělat i sezení ;).Mám pocit, že to nedávno bylo i v Lidlu v akci ;).Já jsem jednou spala na tý nafukovačce a nic moc teda, ale na přespání to jde, lepší jak na zemi :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
8.2.15 08:04

Místa by bylo dost, s uskladněním není problém. Jen jsem ty skládací matrace viděla jen do 190×70 cm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
8.2.15 08:08

Mně víc vyhovuje matrace pro dva, ta pro jednoho je spíš pro dítě tak do 13 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
8.2.15 08:19

@hartiepa Aha,tak to jsem nevěděla rozměry :think: ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
8.2.15 08:24

@hartiepa máme TUTO a spokojenost. Jako nouzové řešení to je v pohodě, postel to sice není, ale účel splní. Má automatické nafukování/vyfukování, trvá to chvilku. Je dodána v tašce, takže při nevyužívání je dobře skladná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
8.2.15 08:49

@neila jo, tak něco takového jsem původně myslela. Kdysi jsem na něčem takovém spala a bylo to fajn. Jenom si říkám, že lepší by asi byly dvě než jedna velká. Může se stát, že přijede na noc někdo, kdo nebude moct spát v páru a pravdou je, že při otáčení by se v noci určitě druhý člověk budil. Díky za tip :palec:

Někdo doporučí něco dalšího?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
8.2.15 08:58

@hartiepa jj, dvě jednolůžka jsou určitě praktické, i když přijde pár, tak jednu noc to zlvádne :palec: Mě se hlavně líbí to automatické nafukování a vyfukování, to super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
8.2.15 09:01

@neila to věřím, nafukovat pusou, pumpičkou nebo fénem ( 8o ) trvá věčnost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný