Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
kvůli reklamaci sedací soupravy jsme pořídili jinou a tentokráte nerozkládací. Potřebovala bych poradit nějakou pohodlnou skládací nebo nafukovací matraci. Hosté u nás spí spíše příležitostně, ale znáte to - zrovna když to nejmíň čekáte, tak je potřeba… Moc se mi nelíbí, že nafukovací i skládací matrace často mají naprosto nesmyslný rozměr kolem 190×60 cm. Nechápu, na tom bych se valně nevyspala ani já. Chtěla bych něco klasičtějšího alespoň 200×80 cm, nebo klidně i variantu pro dva. Jen nevím co koupit a neprohloupit. Poraďte.
E.
Já jsem vyzkoušela spaní na nafukovačkách z Jysku. Obě byly pro dva. Jedna byla ta nízká a drhá ta vysoká skoro jako postel. Na té nízké se vyspat dalo. Nebyl to pětihvězdičkový hotel, ale na jednorázové přespání to nebylo špatný. Na tý vysoký se spalo o něco málo líp, ale fakt ten rozdíl nebyl moc velkej.
Je lepší, když na ní spí jeden člověk, protože je dost cítit, když se ten druhý hýbe.
Máme nafukovací matraci pro dva, dá se na ní přespat, hlavně se líbí dětem
My máme ty nafukovací postele a da se to. Maji rozměr 80×200. Značku už nevím…
@hartiepa Ahojky,já nevím kolik máte místa na uskladnění, ale já kdybych to měla kam uklidit, tak bych spíš pořídila takové ty matrace, jak se dají složit na třetinu a myslím, že se z toho dá udělat i sezení
.Mám pocit, že to nedávno bylo i v Lidlu v akci
.Já jsem jednou spala na tý nafukovačce a nic moc teda, ale na přespání to jde, lepší jak na zemi
.
Místa by bylo dost, s uskladněním není problém. Jen jsem ty skládací matrace viděla jen do 190×70 cm…
Mně víc vyhovuje matrace pro dva, ta pro jednoho je spíš pro dítě tak do 13 let.
@hartiepa máme TUTO a spokojenost. Jako nouzové řešení to je v pohodě, postel to sice není, ale účel splní. Má automatické nafukování/vyfukování, trvá to chvilku. Je dodána v tašce, takže při nevyužívání je dobře skladná.
@neila jo, tak něco takového jsem původně myslela. Kdysi jsem na něčem takovém spala a bylo to fajn. Jenom si říkám, že lepší by asi byly dvě než jedna velká. Může se stát, že přijede na noc někdo, kdo nebude moct spát v páru a pravdou je, že při otáčení by se v noci určitě druhý člověk budil. Díky za tip ![]()
Někdo doporučí něco dalšího?
@hartiepa jj, dvě jednolůžka jsou určitě praktické, i když přijde pár, tak jednu noc to zlvádne
Mě se hlavně líbí to automatické nafukování a vyfukování, to super ![]()
@neila to věřím, nafukovat pusou, pumpičkou nebo fénem (
) trvá věčnost ![]()