Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Obmotej ruku izolepou, lepicí stranou ven a všechno tím „poplacej“. Mělo by to zachytit všechny nachytane zmolky.
Případně pořiď nebo si od někoho půjč odžmolkovač. Nebo zkoušela jsi sušit v sušičce? Ta těch žmolků také trochu zbaví, ale ne úplně dokonale.
Přišlo mi hloupé kvůli tomu zakládat novou diskuzi, tak to zkouším tady
na ponožkách - běžně je peru na 60 stupňů + pak sušička teda, se mi strašně dělají žmolky. Odžmolkovávat je a nebo každou ponožku obracet naruby a pak zase zpátky je příšerná ztráta času a hlavně mi připadá, že ten problém mám jenom já. Nevíte co s tím? Jak je možné, že se mi to tak žmolkuje?
Me teda zmolky na ponozkach nevadej, resim jen diry. Tudiz bych fakt neodzmolkovavala, pripadne bych sim kupovala nejaky kvalitnejsi. Myslim, ze ponozky ze slusnyho obchodu bys mohla kvuli zmolkum po tretim prani i reklamovat.
Ja ty moje od vietnamcu samozrejme vyhazuji, beru jako spotrebni vec.
@Nimie On asi bude problém v tom praní na 60 většina ponožek pbsahuje elastická vlákna která se při praní na vysokou teplotu sráží a pak při oblečení trhání. Nebo máte prostě nekvalitní ponožky. Manželovi kupuju už jenom oblekové značky STONES
A ty drží do prošoupání které trvá déle než u normálních ponožek. Dokonce zvládají občssné praní na 60 cca jednou za dva měsíce. U nás je prodávají ve seilmanovi.
@Pudloslava píše:
Me teda zmolky na ponozkach nevadej, resim jen diry. Tudiz bych fakt neodzmolkovavala, pripadne bych sim kupovala nejaky kvalitnejsi. Myslim, ze ponozky ze slusnyho obchodu bys mohla kvuli zmolkum po tretim prani i reklamovat.
Ja ty moje od vietnamcu samozrejme vyhazuji, beru jako spotrebni vec.
Máme právě ponožky dost kvalitní, ale zažmolkované vypadají opravdu hrozně
ta reklamace mě nenapadla, ale zas máme je z několika různých obchodů a dělají to všechny, tak si právě říkám, jestli není někde chyba v mém postupu praní ![]()
@Heivka píše:
@Nimie On asi bude problém v tom praní na 60 většina ponožek pbsahuje elastická vlákna která se při praní na vysokou teplotu sráží a pak při oblečení trhání. Nebo máte prostě nekvalitní ponožky. Manželovi kupuju už jenom oblekové značky STONES
A ty drží do prošoupání které trvá déle než u normálních ponožek. Dokonce zvládají občssné praní na 60 cca jednou za dva měsíce. U nás je prodávají ve seilmanovi.
AHa, tyjo, tak to vyzkouším. I když mě vždycky přišlo hrozně nehygienické prát ponožky a spodní prádlo na méně než 60 ![]()