Ztracená platba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
385
6.2.15 15:12

Ztracená platba

Holky potřebovala bych poradit. Minulý měsíc jsem 12. přes složenku platila školku za 2 děti, takže žádná malá částka a minulý týden mi volala paní ředitelka, že nemáme zaplaceno a ať dluh co nejdříve uhradíme. Samozžejmě jsem jí informovala, že jsem platbu provedla a hned druhý den tam šla s útržkem od složenky. Zkontrolovala číslo účtu a když viděla, že je to ok projela se mnou výpis z účtu a ukázala mi, že tam prostě naše platba není a ať si teda zajdu na poštu. Tam jsem ten samý den byla, sepsala jsem reklamaci a dnes mi paní z pošty volala s tím, že u nich je vše v pořádku a že č. účtů na obou dílech složenky sedí. Platba prý byla školce připsaná 13.ledna. Takže to mám řešit se školkou…No ale dle paní ředitelky u nich chyba taky není, peníze od nás tam nevidí a chce to zaplatit ještě jednou…Co mám dělat? Nenapadá vás něco? Kam se ta platba mohla podít? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Keish-Keish
6.2.15 15:16

@NoraDoma každopádně už nic neplať, ty jsi svoje splnila… pošta podle mě na vině taky nebude, tohle by si nedovolili zvlášť když to kontrolovali a vše je ok… aŤ si to vyřeší ředitelka :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11117
6.2.15 15:17

A mas nejaky dalsi doklad z te posty, ze ty penize odesly?

stat se to muze, kamaradce tak zustala viset platba mezi dvema bankama. jedna tvrdila, ze odeslala, druha tvrdila, ze nedostali nic. Obe strany ji na to daly papir!
Trvalo to asi 5 dnu a najednou se platba pripsala. Bylo ji receno - sorry, chyba systemu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
6.2.15 15:18

@Keish-Keish No jo, ale aby mi děti nevyloučila nebo nebyly bez jídla, když podle ní nemáme zaplaceno… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
6.2.15 15:21

@Ali-Ali Paní z pošty mi slíbila, že během příštího týdne pro mě bude mít potvrzenou kopii té transakce. Musí jí to sem poslat…ale jestli to ředitelce bude stačit netuším…potvrzený útržek, který sama zkontrolovala jí taky nezajímal…ach joo…kdyby to bylo pár korun, ale za dvě děti je to dost velká částka a představa, že teď v únoru bych to měla paltit znovu a vlastně dvakrát protože rovnou i za únor… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
6.2.15 15:22

@Ali-Ali Ale že by se ta platba zadrhla někde na 3 týdny? Kdyby to bylo pár dní…ale tohle bude příští týden měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
6.2.15 15:23

@NoraDoma Projela bych ještě jednou výpis z účtu školky. Stalo se mi to loni s obědama dětí ve škole, zkontrolovala jsem si platbu ve svém int. bankovnictví, zavolala do banky, jestli oni vidí, že platba skutečně odešla, zašla do školy s datem, kdy mě peníze odešly a přesvědčovala stravenkářku, že tam ty naše peníze někde mít musí. Nejdřív se bránila, nakonec vyjela výpis účtu a platbu jsme společně našli. Byl tam správný variabilní symbol, jen v systému k němu neměli přiřazené jméno syna, ona to hledala podle jména, proto ho nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
6.2.15 15:25

@zuzkasim Jenže ona tam prý nevidí ani žádnou nepřiřazenou platbu, že prý u všech ostatních jsou jména ostatních dětí :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
6.2.15 15:27
@NoraDoma píše:
@Ali-Ali Ale že by se ta platba zadrhla někde na 3 týdny? Kdyby to bylo pár dní…ale tohle bude příští týden měsíc…

no u ni to taky chvili trvalo, tech 5 dni uz bylo, kdy o tom vedeli, ze je nekde chyba. Nez vubec zjistila, ze penize nedosly, pak kolecko po bankach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.2.15 15:28

@NoraDoma nic neplt, je to problém školky, né Tvůj. Ty máš doklad, žes to zaplatila. Bránit a dohledat to má školka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
6.2.15 15:30

@martina.se A děti kvůli tomu mít ve školce potíže nemůžou? Já už jsem z toho fakt zoufalá…obě strany mě posílají ať to řeším s tou druhou, že u nich je vše ok…no tohle by mě ani ve snu nenapadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.2.15 15:36
@NoraDoma píše:
@martina.se A děti kvůli tomu mít ve školce potíže nemůžou? Já už jsem z toho fakt zoufalá…obě strany mě posílají ať to řeším s tou druhou, že u nich je vše ok…no tohle by mě ani ve snu nenapadlo…

normálně bych jí ukázala ústřižek - já to poslala, hotovo. Problém je na jejich straně :nevim: proč by měly mít problém děti, když jsi platbu poslala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
6.2.15 15:37

@NoraDoma
mas doklad o zaplaceni? Mas. Vyloucit je nemuzou. Znovu projet vypis ve skolce a potom bych byla neprijemna na poste. Pokud by chtela reditelka znovu platbu, tak bych byla neprijemna i ve skolce… co to jako je?? Penize nekde visi, urcite nesublimovaly, najdou se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
6.2.15 15:56

Hele, nic neplať. Vyloučit děti rozhodně nemůžou, to by si ředitelka koledovala o průšvih, Ty máš na vše doklady. Může Tě stresovat, může vyhrožovat, ale kdyby došlo na správní řízení o vyloučení, tak doložíš a nazdar.

Počkala bych, přišla s potvrzením od pošty a trvala na tom, ať řeší ředitelka se svou bankou a případně ta banka s poštou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
6.2.15 15:59

@Slečna Ferka Ok, díky všem…počkám na ten papír a pak tedy znovu za ředitelkou…asi sebou vezmu i manžela…z toho jde trochu respekt :lol: Na mě ona totiž tlačí ať novou platbu provedeme ihned a peníze že budem dohledávat pak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný