Ztracená platba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4373
6.2.15 16:03
@NoraDoma píše:
@Slečna Ferka Ok, díky všem…počkám na ten papír a pak tedy znovu za ředitelkou…asi sebou vezmu i manžela…z toho jde trochu respekt :lol: Na mě ona totiž tlačí ať novou platbu provedeme ihned a peníze že budem dohledávat pak…

Tak na to bych se jí zvysoka vys… 8o
Přesně jak píšou holky, vůbec bych se tím už nezatěžovala, doklad máš tak ať si to vyřeší nebo ať počkají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
6.2.15 16:03
@NoraDoma píše:
@Slečna Ferka Ok, díky všem…počkám na ten papír a pak tedy znovu za ředitelkou…asi sebou vezmu i manžela…z toho jde trochu respekt :lol: Na mě ona totiž tlačí ať novou platbu provedeme ihned a peníze že budem dohledávat pak…

no to je krásný ty máš platit 2× a ona pak bude hledat… Spadla z višně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
6.2.15 17:40

@NoraDoma bohužel školka nemůže opravdu platbu připsat, když ty peníze na jejich účet nedorazily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
6.2.15 18:10

@russo No ale zakladatelka za to nemůže. Ona ručí za to, že je poslala. Navíc důvodem k vyloučení apod. je jen opakované neplacení, což není její případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
6.2.15 18:30

@Slečna Ferka neříkám, že může je to nepříjemná situace, ale pracuji jako hospodářka ve školce a nemohu připsat platbu, která nedorazila. A s poštou jsou věčné problémy, jejich výpisy z účtu jsou absolutně nečitelné a někdy je i potřeba ověřovat čí platba to vůbec je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
6.2.15 18:56

@russo No to chápu. Ale maminka za to nemůže. A teda čekala bych od ředitelky, notabene pokud ví taky, že s poštou jsou problémy, že bude držet pysk a nebude maminku prudit. Nebo třeba poprosí (slušně), jestli by neposlala platbu navíc, dokud se to nedohledá, že jí to dělá problémy v účetnictví, a že zaplatí míň, až se to najde… ale ne že bude strašit, s tím má prostě smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
6.2.15 19:04

@Slečna Ferka přístup ředitelky taky zrovna nechápu, ale také nechápu jak paní na poště může vědět, kdy byla platba škole připsána, těžko má asi jejich výpis z účtu a proč potvrzení vystaví příští týden, když už je to skoro měsíc. To je prostě hloupost. Jediné co mě ještě napadá, jestli je tam správný variabilní symbol, protože pokud ne může být platba připsána někomu jinému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
6.2.15 21:46

To je situace :think: Počkej až ti vyjedou to potvrzení o transakci na tý poště. Jiný variabilní symbol nevadí, akorát paní ve školce by hledala dýl od koho ta platba je.. Ale stačí se jenom přepsat v jednom čísle u účtu a peníze jdou někomu jinýmu. Ale pracovnice na poště by toto měla zjistit, protože údaje musí souhlasit na obou stranách složenky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
7.2.15 18:01

@russo Tak na to, že tam naše paltba chybí se přišlo až teď po tom měsíci. a na poště se mnou nejdřív vyřídili reklamaci a tu někam posílali. A tu kopii transakce si prý ta paní na poště vyžádala, ale musejí jí to poslat z jiného města tak proto to tady u nás bude až příští týden. Jako já chápu, že se nemůže zaúčtovat paltba, kterou tam nevidí, ale nerada bych, abych to zaplatila podruhé a tím to skončilo. Aby se pak přestalo pátrat po tom, kde je, jestli se nepřipsala jinému dítěti nebo tak…kdby šlo o pár korun, ale kompletní měsíční platba za dvě děti je už slušná suma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
14.2.15 14:20

@NoraDoma
Jak to dopadlo? V čem byl problém? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
16.2.15 17:05

@kvitk1 Bohužel to stále nijak nedopadlo :zed: platba se stále nenašla a obě strany tvrdí, že chyba je u toho druhého. Upřímně už moc nevěřím, že se to nějak vyřeší. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
16.2.15 17:10

@NoraDoma
Počkej, oni ti ještě nedali tu kopii o transakci na poště?? Jak to? Důvod? Ještě jim nic nepřišlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
16.2.15 17:35

@kvitk1 Dali mi takové potvrzení o tom, že platba proběhla úspěšně na ten a ten účet a druhé bance byla předána tan a ten den. Nic víc prý nemůžou. A tím se od toho čp distancovala. A školka stále tvrdí, že u nich chyba být nemůže, že platba dodnes prostě nedorazila. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
16.2.15 17:40

@NoraDoma
Takže vše správně.. Jakou má školka banku? Já bych se zkusila zeptat na pobočce, vysvětlila bych jim problém, a pak šla do školky. Třeba by ti v bance řekli, kdy jim byla připsaná platba a s tím jít do školky, ať mi ukáže výpisy z banky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
7.3.16 22:13

Mám podobný problém. Přes stránky Můj T-mobile.cz jsem platila KARTOU vyučtování. Prostě jak mě stránka navedla, tak jsem se řídila. Ted po půl roce, jsme s paní přišly na to, že tam platbu nemají!!! Já byla ve svě bance, tam mi řekli, že je vše v pořádku. Platbu mají oni. Poslala jsem jim výpis s údaji o platbě. Jelikož je to placeno kartou (ne převodem) není tam vidět číslo účtu na kterým jsem platbu posílala, ale je tam napsáno příjemce T-mobile Czech Repub… atd..Nejsem si vědoma žádné chyby, řídila jsem se pokyny na jejich stránce, jak platby uhradit. Vybrala jsem možnost platbu kartou a platba se mi ztrhla.. Ale oni pořád žádnou platbu nedohledali!? Nevíte co s tím? Nejedná se o malou částku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný