Ztracená platba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10905
7.3.16 23:01

@brulinka a T-mobile tě o tu platbu dál upomina, i když má to potvrzení o platbě?
Napsala bych jim doporučený dopis, kde bych je informovala, kdy a jak byla platba hrazena, znova prilozila potvrzení banky, případně kus výpisu, a vyckala na jejich reakci.
Zkus si u banky nebo na kartovem centru zjistit, jestli to případně jde reklamovat a kolik takové prověření transakce stojí.
Pokud by tm trval na svém, tak leda tu reklamaci, ale snažila bych se, aby to platil TM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
7.3.16 23:09

No ne že by mě, nějak upomínal, ale pořád tam mám „dluh“.. Nejsem běžný zákazník, máme „lepší“ firemní paušál. Takže to nemohu řešit přímo přes T-mobile, ale řeším to přes koordinátora ve firmě. A ten to řeší s T-mobilem. V bance mi řekli, „tady máte potvrzení, víc pro vás udělat nemůžeme, u nás je vše v pořádku“,ale že bych řešila reklamaci platby to ještě ne… :nevim: :nevim: Může si třeba banka tu platbu vyžádat zpět? že bych šla tímto směrem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
8.3.16 06:26

@brulinka Banka postupuje dobře. Uvidíš, co na to řekne T-Mobile, až to koordinátor pošle.

Pokud by ještě prudili, asi bych poprosila banku, jestli by mi mohla sdělit číslo toho kartového účtu T-Mobilu, aby operátor věděl, KAM PŘESNĚ se kouknout.

Jinak nevím, zda třeba nemohlo dojít k tomu, že se při platbě kartou někde „ztratil“ nějaký variábl apod., čili že třeba T-Mobile ty peníze má (třeba u vaší firmy), ale nemá je spojené přímo s Tebou.

PS: Platbu zpět bych určitě nestahovala. Je věc operátora, aby si ji dohledal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný