Vylepšení toalety

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
224
6.2.15 12:23

vylepšení toalety

Mamky jdu si pro inspiraci. Bydlime v podnájmu, toaleta je celkem maličkatá a celkem škaredá. Chtěla bych si ten pidi prostor nějak vylepšit, abych se před návštěvou nemusela stydět když WC použije. Nemáte nějaké tipy, například barevnou kombinaci, vychytavky? Koukala sem na inspiraci na metu a bud spatne hledám nebo nic moc není, jen převážné kachlickove. Děkuji MKč, možná blby dotaz :nevim: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20155
6.2.15 12:32

Buď tam vymaluj jemnou meruňkovou, nebo světlou limetkovou, nebo najdi jasnou tapetu a vytapetuj. Já kdysi právě takovou meruňkovou (lososovou, či co přesně to bylo) vymalovala předsíň bez oken, a ta špeluň se úplně rozzářila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
6.2.15 12:38

Použila bych asi světlé tapety s jemným vzorem, mrkni na toto, pošlou ti i vzorek zdarma http://www.kupsi-tapety.cz/
mám od nich tapety v kuchyni a fakt super…
jestli tam máte „tmu“ tak bych jako osvětlení použila LED-denní světlo, úplně to prostor rozzáří..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
6.2.15 12:41

@Míša91 co zkusit vymalovat nějakou lehce tónovanou barvou a použít takové ty „samolepky na zeď“ Mají různé motivy - od obrysů přes barevné a různá témata - květy, abstraktní obrazce, geometrické tvary… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
6.2.15 12:41

Světlunce hnědá v kombinaci s meruňkovou by byla hezká k tomu na zeď umělou pěknou květinu, na záchod nějaký přehoz nebo jak to nazvat, přeložku nebo takovou tu gumovou podložku v hezké barvě. a hlavně vše čisté a voňavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
6.2.15 12:47

Děkuji :) tapety jsou dobre řešení, jen já bych chtěla asi vymalovat, budu z toho mit radost :-) a ty nálepky zkusim, máme je i v obyvaku a kuchyni na zdi v prostoru :palec: asi hezké prkenko a bude to snad dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
6.2.15 12:50

Moc toho nepíšeš, jak to tam konkrétně je, ale tapety jsou dobré řešení, dají se přelepit kachliky, když se ti nelíbí, vzorů je dost a dobře to drží. Na barvy pozor, prostor zmenšují.

• Citovat
  • Upravit
146
6.2.15 12:53

Pokud si zvolí vhodný odstín, nejlépe světlý a jen lehce ho natónuje, nemělo by to s prostorem nic špatného udělat :think: Důležité je dobré osvětlení a vkusně doplňky a taky příjemná vůně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16082
6.2.15 12:56

Zrovna včera jsem narazila na slevomatu na obří samolepky na zeď za 189,–Kč a přemýšlím, že koupím nějaké dětem. Mají tam i spoustu motivů rostlin a stromů, vypadá to svěže, já bych asi volila bílou výmalbu kvůli světlu ana to nějakou fresh samolepku, když tě to omrzí, sundáš. A hezky vypadají i sladěné a klidně výrazné doplňky (držák na papír, štětka apod.). Jo a ještě mě napadá, že kamarádka měla vždycky za záchodem artikl uklízecích potřeb, a jednou jsem k ní přišla, a měla tam takový hezký úzký box, do kterého všechny ty sava apod. schovala, a hned to vypadalo o mnoho lépe. A pokud jsou nahoře ošklivé trubky nebo nádržka, tak tam plácnout klidně umělou kytku, a trubky natřít stejnou barvou jako stěny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
6.2.15 13:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
6.2.15 13:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2556
6.2.15 13:30

Tapetování tak, aby to k něčemu vypadalo, není úplně jednoduchý. Zvlášť když navazuje vzor. Jestli to chces dělat sama, radši bych vymalovala světlounkou barvou. Nakoupila bych luxusnější ladící ručníčky a kobereček pod nohy, stylové vonítko, dřevené prkýnko, dřevěné háčky na ručníky, pěkný odpadkový koš a štětku. Možná poličku na čtivo, pokud se vejde. A uvidíš co se stane, pak bych přemýšlela dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
6.2.15 13:31

@Míša91 vymalovat popřípadě vytapetovat, koupit koberecek před toaletu, hezky stojan na stetku a na toaletní papír, ve stejne barvě koberecku u WC i potah na WC poklop ;) je vice možnosti a kdyz tam dáš toto uz to bude zase vypadat jinak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
6.2.15 13:41

@Míša91 Vymaluj (doporučovanou lososovou, meruňkovou - bych asi nevolila, možná žlutou, nebo klasika bílá) a zvol nějaký dekor.
My jsme kdysi s kámoškou polepily zdi (bílou) velkými (cca průměr 6 cm) žlutými puntíky, plus žluté doplňky, poličky, kobereček a vypadalo to myslím hodně dobře.
Kámoška pak volila bílou s barevnými trojúhelníky - k nám chodily stejné návštěvy, tak jsem jí „kolca“ zakázala :mrgreen:.
Pokud je to opravdu malý prostor - můžeš dát vodorovně klasické papírové nebo samolepicí bordury (případně vymalovat "sokl cca metr v barvě, která borduře dominuje a pak normoš bílou - a ještě jeden pruh (možná ani nebude potřeba)…každopádně to opticky tímto způsobem rozšíříš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
8.2.15 19:51

Tady najdeš moře inspirace :mrgreen:

https://www.pinterest.com/search/pins/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný